Multimedia > Slike/Muškarci

Lazar Novovic-Transformacija 3god

<< < (8/25) > >>

BUKAS:

--- Citat: roki123  Jun 13, 2013, 02:19:27 posle podne ---Kakav je ovo cirkus sa ovim street workoutima postao... katastrofa, dokurcilo mi je vise, puna skolska dvorista tih debila

--- Kraj citata ---

Vidis da su presli i na ulice :D Ne bi me cudilo da vidim na bulevaru nekog da se kaci na mcdonalds reklamu :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: roki123  Jun 13, 2013, 02:19:27 posle podne ---Kakav je ovo cirkus sa ovim street workoutima postao... katastrofa, dokurcilo mi je vise, puna skolska dvorista tih debila

--- Kraj citata ---

pa kako nece
kada evo vidis ovaj lik npr
izlgeda oanko kako bi njih vecina zelelo
momak uzima kao sto sam rekao vec I TO POTPISUJEM
ali on kaze da
-hrani se kod mame
-vezba po gradu
-ne kroisti nista

i gde ces onda bolji motiv za te klince da i oni krenu da rade te ludosti

sky:

--- Citat: natural  Jun 13, 2013, 01:39:37 posle podne ---Decko je odlican kako izvodi one vezbe,ali mislim da tu laze za supp itd.

--- Kraj citata ---

Ti garantovano imas maximum 18 godina. Posto sam ja verovao sa 15 godina u ovakve "naturalce", koji posle godinu dana vezbanja naprave ovakav pomak. Jbg sklekovi za masu hahaha.  :D

bojan lepojevic:
dobro, ne treba previse crno i gledati celu pricu..marketing je jedno, a sport druga stvar, problem je sto taj marketing gura ovo druga.
Ali i u tome ima prednost, ovo postaje popularno i masivno..bar bi mi bilderi trebali da toga budemo svesni i kako PRO bilderi ne uzimaju nista, a sta je Arnold uradio za popularizaciju BB-a, sad bi svi +100kg(patka nastaje kad shvate da ne ide to tako).
U prevodu, njihovo je da lazu i reklamiraju, nase(BB scena) da pljujemo lazove, al bolje da skacu po ulici nego da vise na istoj..

Ishmerish:

--- Citat: BUKAS  Jun 13, 2013, 02:23:58 posle podne ---

--- Kraj citata ---

Vidis da su presli i na ulice :D Ne bi me cudilo da vidim na bulevaru nekog da se kaci na mcdonalds reklamu :D

--- Kraj citata ---

Nece, jerbo nece biti ni potrebe.... ovo je vec epidemija >:(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju