Multimedia > Slike/Muškarci
Lazar Novovic-Transformacija 3god
Pedja_Petrovic:
--- Citat: natural Jun 14, 2013, 09:54:57 posle podne ---ima takve rezultate da je dobio za 4godine cistu misicnu masu od hleba :D
Nixa:da zato uzimam pare a ti hejtujes.Ali hvala za klip sto si mi rekao pozz i napravi ti ako znas bolje.Lako je pricati.Uzmi sedi pa snimi pa kad vidis koliko je tesko onda ces da vidis koliko je 2+2.
srbi mnogo znaju da seru to je problem
a kad trebaju nesto da urade onda ih nema nigde takav smo narod jbg hahaha meni je zao sto si ljubomoran ali sta cu ne mogu svi da leze i da primaju pare hahah...
Kaze boli njega kurac vazno da zaradjuje i hladi jaja
--- Kraj citata ---
pa nixa ja PROTOTIP SRBINA!!
ne radi nista,mlati praznu slamu i uzima pare
ovo si odlicno rekao
a masa od hleba..naravno..ima strahovitu masu...
ja imam komsiju,koji je sofer kod Damjanica i izlgeda pet x bolje od nixe :D
dragan vg:
Mass with the class. :P
Lazar Popovic:
eXe:
Smesna mi je cicnjenica da svi ljude koji se bave street workoutom nadju 2 lika koja dobro izgledaju... i onda postavljaju pitanja da li cu ja ovako izgledati nakon 2 godine street workouta...
sto se intenziteta treninga istih tice.. vidim kad trcim po keju da njih 7 stoje u redu za seriju zgibova...
nije da hejtujem ali ako vam je cilj izgled onda teretani dajem ogromnu prednost...
ako vam je cilj da skocite sa svoje na komsinicinu terasu onda sw...
sto se nixe tice covek je izjavio da siroki zgibovi pogadjaju triceps a uski grudi... toliko o znanju doticnog naravno obrisao klip
Stevan Čerubdžić:
Nixa, isto kao i Jelena Karleusa su neshvaceni.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju