General Bodybuilding Discussion > Članci

CIKLUSI SA AAS!!

<< < (8/9) > >>

brankovich:

--- Citat: BUKAS  Jun 17, 2013, 04:29:46 posle podne ---buahahha Rich Piana prica o genetici....

--- Kraj citata ---

Pazi lik je iskren. On za sebe kaze da je uzimao Sintol sto retko koji biler priznaje, i sve moguce steroide do kojih se dokopao.  Ovo je deo njegovih online tutorijala, i nigde ne kaze da je on ovoliki genetski, nego da postoje ogromne razlike u napretku iako isto rade dva coveka.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: brankovich  Jun 17, 2013, 06:59:19 posle podne ---
--- Citat: BUKAS  Jun 17, 2013, 04:29:46 posle podne ---buahahha Rich Piana prica o genetici....

--- Kraj citata ---

Pazi lik je iskren. On za sebe kaze da je uzimao Sintol sto retko koji biler priznaje, i sve moguce steroide do kojih se dokopao.  Ovo je deo njegovih online tutorijala, i nigde ne kaze da je on ovoliki genetski, nego da postoje ogromne razlike u napretku iako isto rade dva coveka.

--- Kraj citata ---

genetika je samo MALI DEO
ostalo je stvar da neko nema JAJA i za to krivi genetiku i sl

BUKAS:
Kako znas da je iskren? Da nije yt ne bi znao za njega. Na tom yt svi imaju nesto da pricaju. Kad cujem onaj deo o pct muka mi je.

Ta prica o genetici sluzi takvim likovima koji nece sve da kazu, da bi se na neki nacin izvukli od odgvora koji traze od njih (iskrenost ;)). Malo razmislis a ne na prvu da poverujes svima. Ako pogledas ranije njegove slike iz 90ih i ranih 2000ih i onda sad...genetika?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: BUKAS  Jun 18, 2013, 08:59:58 pre podne ---Kako znas da je iskren? Da nije yt ne bi znao za njega. Na tom yt svi imaju nesto da pricaju. Kad cujem onaj deo o pct muka mi je.

Ta prica o genetici sluzi takvim likovima koji nece sve da kazu, da bi se na neki nacin izvukli od odgvora koji traze od njih (iskrenost ;)). Malo razmislis a ne na prvu da poverujes svima. Ako pogledas ranije njegove slike iz 90ih i ranih 2000ih i onda sad...genetika?

--- Kraj citata ---

bravo

breshahils:

genetika je samo MALI DEO
ostalo je stvar da neko nema JAJA i za to krivi genetiku i sl
[/quote]

TOTALNA istina, treba imati OGROMNA jaja i istrajati u dijeti, svi očekuju da se ubodu i sve će rešiti, u ovom sportu zapamtite "formula je volja (jaja)"
Da ne pomisli neko da ja sad se pravim pametan, ovo govorim iz ličnog iskustva, ja pripadam većini tj onih koji NEMAJU jaja da isteraju stvari do kraja i nije me sramota to da priznam ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju