General Bodybuilding Discussion > Članci

CIKLUSI SA AAS!!

<< < (9/9)

bojan lepojevic:

--- Citat: breshahils  Jun 18, 2013, 10:11:07 pre podne ---
genetika je samo MALI DEO
ostalo je stvar da neko nema JAJA i za to krivi genetiku i sl

--- Kraj citata ---

TOTALNA istina, treba imati OGROMNA jaja i istrajati u dijeti, svi očekuju da se ubodu i sve će rešiti, u ovom sportu zapamtite "formula je volja (jaja)"
Da ne pomisli neko da ja sad se pravim pametan, ovo govorim iz ličnog iskustva, ja pripadam većini tj onih koji NEMAJU jaja da isteraju stvari do kraja i nije me sramota to da priznam ;)
[/quote]

bar si iskren :D hahahhaha

Jbg ljubomoran sam kad vidim da nekima ide lakse od mene, ali sta je tu je..genetika ili ne ja se razbivam posteno i pokusavam dobiti jedinog coveka koji mi je merilo - predhodna forma(sebe)!

Pedja_Petrovic:
lepi
citajuci tvoje postove prethodnih nekoliko kola ove nase lige  ;D,ti si sve vise i vise umetnici i pescnicki nadaren
da nije estrogen majku mu staru  ;D ;D
jos amo spanske serije da krenes da gledas i do q..a...hahahha

sala mala

bojan lepojevic:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 18, 2013, 11:04:19 pre podne ---lepi
citajuci tvoje postove prethodnih nekoliko kola ove nase lige  ;D,ti si sve vise i vise umetnici i pescnicki nadaren
da nije estrogen majku mu staru  ;D ;D
jos amo spanske serije da krenes da gledas i do q..a...hahahha

sala mala

--- Kraj citata ---

kraj dijete majku mu, nekako sam se sazalio na samog sebe..ima vremena za estrogen, sad mi taj hormon nije prioritetan, a ni problematican :D

bojan lepojevic:
btw da bar imam vremena za te spanske serije, pa sve i da ih odgledam bio bih zahvalan na tom izlezavanju :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: bojan lepojevic  Jun 18, 2013, 11:12:21 pre podne ---btw da bar imam vremena za te spanske serije, pa sve i da ih odgledam bio bih zahvalan na tom izlezavanju :D

--- Kraj citata ---

:D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju