Ostalo > Offtopic

Satovi preko neta

<< < (3/5) > >>

guliver123:

--- Citat: Milos Zivanovic  Jun 26, 2013, 08:22:53 pre podne ---onda carinici po slobodnoj proceni (od oka sto bi se reklo) odredjuju osnovicu za carinjenje...  :D

--- Kraj citata ---
Mene su odrali par puta sa tim njihovim procenama...ne racunajuci spediciju koja je oko 4500din

Milos Zivanovic:
od kad je krenula ova zajebancija sa pay pal-om u Srbiji, znaci tamo od pocetka maja odprilike je ovako... ranije nije bilo... ne znam kad je narucivala...

ja sam od 01.05. do sada imao samo jedan paket od 20-25eur platio sam samo taj pdv (kako su mi rekli u dhl-u, carina se placa na sve preko 50eur), i tih 50-100din za otvaranje paketa... 5-6 drugara je imalo vece porudzbine pa su ih zveknuli sa carinom... shipping (tu postarinu) obicno u startu uracuna onaj ko prodaje (strani sajt ili fiz. lice), obicno se vidi se na fakturi i plati se u startu uz robu karticom... ne znam da je neko od ovih mojih placao nasim kurirskim sluzbama kad donesu...

Milenadiao:
Ne znam da li ti je bitno da budu satovi, ali npr ako hoćeš možda parfeme, ovaj sajt kida http://www.parfemizatebe.com/ i originali su čak. Cene znaju da budu daleko jeftinije, a imaju i akcije  ;) šalju kurirom i plaćaš njemu.

sky:
Od ovih satova a i parfema mi se dize kosa na glavi. Ovi parfemi kostaju ko patike da uzimas, a satovi su u vrednosti nekog solidnog lap-topa. :P

Ishmerish:
@Milena: Jeftiniji od koga?

Moj Fahrenheit je tu oko 6.5K, a ja ga uzimam za sub 50$.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju