Multimedia > Slike/Muškarci

Lou Ferrigno

<< < (5/8) > >>

Bojan:

--- Citat: Corey  Novembar 07, 2006, 10:12:59 posle podne ---ozb, jedino ako su mu bili previše nerazvijeni, ali opet sumnjam u to.
Sad se setih lika iz one MTV emisije gde rade plastične operacije, isto to je uradio...gadno.

--- Kraj citata ---

U vreme kada se on takmičio sredinom sedamdesetih smatralo se da noge ne bi trebalo da budu preterano masivne zbog simetrije koja se tada poštovala. Listovi su mu bili u skladu sa butinama, ne preterano veliki, mada su i za ondašnje pojmove bili slabije razvijeni. Kada je odlučio da se vrati na bodybuilding scenu, po novim zahtevima noge je morao mnogo više razviti, ali listove nikako nije uspevao da dovede u sklad sa masivnim butinama, tako da je napravio ''quick fix'' i ugradio silikone. 

RoCkY:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Novembar 08, 2006, 04:23:35 pre podne ---
--- Citat: RoCkY  Novembar 07, 2006, 11:11:54 posle podne ---
--- Citat: doberman  Novembar 06, 2006, 01:38:56 posle podne ---Pa gde si ti rocky, nesto te nije bilo?

--- Kraj citata ---

Tu sam ja. Nego iscitavam forum od A do SH pa slabo postujem.

Pozzzzz

--- Kraj citata ---
..pametno..pametno....bravo.......mislim da ce tvoj sledeci post biti mnogo drugaciji od ostalih  8)

--- Kraj citata ---
hahaha bice bice. Bio si u pravu kad si reko da treba malo da citam forum.  To sad i radim. Ima jos svasta da se uci. Ali polako ima vremena. Svatsa sam nasao i na internetu. Odgledao sam i dosta BB DVD-ova. Stvari su daleko jasnije.

Veliki pozdrav

doberman:
samo tako nastavi rocky

doberman:
 :lol:

doberman:
 :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju