General Bodybuilding Discussion > Članci
5 VEZBI KOJE TREBA DA PRESTANETE DA RADITE.......ZAUVEK!!
bodi biber:
I ja imam problem sa laktovima kad radim potisak sa cela
Milos Zivanovic:
potisak sa cela je meni extra vezba za triceps - bas pogodi gde treba i zapece... :)
problem hoce da nastane recimo kad se tovare tezine, negativni deo pokreta je gotovo nepostojeci, laktovi isuvise napred, brzo mlataranje tegom gore dole - branch style, nekom kad zakljucava laktove u krajnjem gornjem polozaju i tako...
Spartak:
ja radim potisak bucicama sa cela, hammer hvat
eXe:
--- Citat: newbody Septembar 11, 2013, 07:56:22 posle podne ---Jesil ti licno osjetio te bolove?
Ja tu vjezbu radim na 99% treninga za triceps i nikd nisam imao problema. A moguce je da se to desava, al mislim da je to individualna stvar.
Jer svako od nas moze navesti bar jednu vjezbu ili varijantu vjezbe koja mu ne lezi i stvara neki problem.
U svakom slucaju treba slusati svoje tjelo.
Mislim da uz adekvatno zagrijavanje i pipremu za trening ne bi trebalo biti problema sa tom vjezbom
--- Kraj citata ---
da :) jeste jedna od vezbi koja najbolje pogodi triceps ali dzabe xd
Neko je rekao da ljudi nekontrolisano spustaju i drze laktove previse napred...
a ja recimo spustam skroz iza glave... trenutno radim 2 vezbe pre nje... radim sa super malom tezinom i i dalje imam problem... i to se vuce vec duze vreme... napravim nedelju dana pauze prodje... cim krenem da je radim tako i laktovi krenu...
nakon dugo vremena pokusavanja da je radim siri hvat, uzi hvat, w sipka, obicna, ravna klupa, kontra kosa klupa, na celo, iza glave... sve kombinacije odlucio da probam jos varijantu sa bucicama hammer hvat sto je spartak rekao ako i to ne bude ok batalim xd
NPP:
Rolling triceps extension bolja varijanta
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju