General Bodybuilding Discussion > Članci

Peptidi, za MASU

<< < (3/26) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: igor-bg  Novembar 22, 2013, 05:22:28 posle podne ---citao sam dosta o ovome , super tema..citao sam i po internetu dosta ali da li moze neko da objasni par bitnih stvari koje su nejasne.

1. Ok, razumem potpuno sta su peptidi ali da li to znaci je GHRP totalno nezavistan od HGH ? Ono sto hocu da kazem da li GHRP moze da izazove neke od side efekata koji su spominju pod HGH ( tipa, ginekomastija, gigantizam (rast vilice, sake,usiju ,nosa..stopala itd ,kancera ,rast unutrasnjih organa , rast generalno itd  )

2. Da li je za GHRP potrebno uraditi market tumora..tj da li on moze izazvati kao HGH pojavu i rast kancera/tumora ?

--- Kraj citata ---
U oba slucaja odgovor je DA

igor-bg:
Hvala pedja, to je bitno.
O kojim dozama se radi, koje bi mogle izazvati pomenute efekte i sta se podrazumeva pod dug ciklus sobzirom da je ovo drugacije od test kure?
Da li je tacno kao sto kazu da su generalno peptidi sigurniji od klasicnih kura ?

Pedja_Petrovic:
Peptidi su sigurno bolja opcija od klasicne upotrebe sterosa

Dominikanac:
Zanimljivo videti, tj nauciti.

boss11011:
Pozdrav

Nov sam na ovom forumu ali več više od 10 godina bavim se fitnessom. Ovaj me topic mnogo zainteresovao zato što i sam planiram da napravim jednu kuru od 4-5 tjedana u Januaru.
Zanima jel bi dole navedene doze bilo ok pogotovo što sam običan GRF1 promenio sa GRF1 R3?
I dali se može GHRP i GHRH injektirati u jednoj šprici ili su potrebne dvije?

7 am 200mcg ipamorelin, 11mcg GRF 1-29 R3
2pm 200mcg ghrp-2, 11mcg GRF 1-29 R3
9pm 200mcg Ipamorelin, 11mcg GRF 1-29 R3

Hvala u naprijed na odgovorima

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju