General Bodybuilding Discussion > Članci
Peptidi, za MASU
Pedja_Petrovic:
--- Citat: gaxx April 06, 2014, 10:24:51 pre podne ---Jedan od najvecih poznavalaca ovih peptida Pscarb i Datbtrue takodje.
http://www.teampscarb.co.uk/index.php/the-very-basic-guide-to-ghrpghrh-peptides/
Citao sam takodje postove od Datbtrue isto tvrdi ovako da se uzima. DatBtrue je vlasnik TOMS peptidi, trenutno najcistiji koji postoje i retko ko moze da dodje do njih.
Da ne ispadne da pisem napamet, evo moji licni rezultato 40 min posle aplikacije, 20 minuta posle aplikacije sam imao obrok. Doza zasicenja 100/100 samo.
Inace rezultati koje sam video po forumima se krecu od 12 do 18 ng/ml
--- Kraj citata ---
yes
ali nisu pisali o vrsti ishrane drugar
iritacija pankersa tj inuslina sigurno ce doci u konformtaciju sa izlucevinom GH-tu nema dovojbe
nisu peptidi sada doneti sa planete vavilon,pa da deluju suportno konvnecinoalnim stvarima koje se znaju godinima u nazad
koncnetacija nakon 20 min-super i tu nema greske
ali isto tako,nema razloga rizikovati bilo sta i ponistavati i spustati peak na neki nizi nivo,ako se moze odrzati visokim sa jednostavnim nacinom-ISHRANA i NE iritacija panreksa
ova dovjica pisu ono sto su lab nalazi
ali ni u jendom trenuntku nisi napisali od cega obrok treba ili bi trebalo da se sastoji.
e sad...
igor-bg:
Znaci da krkam meso- proteine ako ne uspem da izdrzim sat vremenaa ostatak obroka carbse da ostavim za posle sat vremena ?
Dominikanac:
--- Citat: igor-bg April 06, 2014, 01:11:46 posle podne ---Znaci da krkam meso- proteine ako ne uspem da izdrzim sat vremenaa ostatak obroka carbse da ostavim za posle sat vremena ?
--- Kraj citata ---
Ako ne mozes da izdrzis sat vremena, onda ne znam zasto koristis pepse ili bilo sta, volja ti je super bas!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: igor-bg April 06, 2014, 01:11:46 posle podne ---Znaci da krkam meso- proteine ako ne uspem da izdrzim sat vremenaa ostatak obroka carbse da ostavim za posle sat vremena ?
--- Kraj citata ---
pa ti jedi meso,jaja belanca nakon 20 min
ne vidim cemu rokanje sa karbsima i onako?
mislim,koja je krajnja svrha onda uzimanja pepsa
igor-bg:
ma jok..previse me bukvalno svatite ( a i ja ne napisem detaljno )
Pitam da bih mogao da isplaniram sve kako treba i da bih znao sta je efektivnije i sta smem, sta ne smem .
Ne rokam se carbsima, variram ih od 150-300 UH svaki dan, zavisno sta radim i koji je dan u pitanju i koliko aktivnosti imam mimo teretane tj u toku dana.
p.s. svrha je da oporavim ruku i nogu koliko mogu..istegao sam bio pripoje i tetive. Treniram manje vise normalno ( tj jaki i dobri treninzi ) ali me i dalje boli ruka i noga pa se nadam bar delimicnom oporavku.
A sad usput ako nabacim koji kilogram i popravim formu. utom bolje :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju