General Bodybuilding Discussion > Članci

Peptidi, za MASU

<< < (14/26) > >>

Dominikanac:

--- Citat: gaxx  April 06, 2014, 08:19:50 pre podne ---Ma kakav sat cekanja. Posle 20 min. se moze jesti, najkasnije 30 min. Zasto bi cekao sat vremena kad za to vreme je  gh peak  dosao do maksimuma.

--- Kraj citata ---

Meni receno iz vise izvora posle 1h! Jednostavno receno UH zamagle sigmal za lucenje Gh! Znaci rekao mi proizvodjac od koga sam narucivao. A 20 min si pomesao sa vremenom posle kojeg trebas da osetis neke od pokazivaca da je kvalitetan hormon (ghrp-6 velika glad, cjc1295 dac head rush itd...)

Dominikanac:
A ti kako hoces, izvinite za drugi post, slucajno sam hteo da izmenim prosli pa... A nema delete
A zaboravih da dodam, nemaju veze 0 carbs i peptidi sem ako dan pre nisi imao 0 carbs pa istao i cepio Igf1-lr3!
Sa Cjc1295  i Ghrp-om nemaju veze nikakve!

bole gym:
Zato sto ce visi nivo glukoze u krvi zaustaviti lucenje gh. Zasto je to tako ne znam tako sam naucen

gaxx:
Jedan od najvecih poznavalaca ovih peptida Pscarb i Datbtrue takodje.

http://www.teampscarb.co.uk/index.php/the-very-basic-guide-to-ghrpghrh-peptides/

Citao sam takodje postove od Datbtrue isto tvrdi ovako da se uzima. DatBtrue je vlasnik TOMS peptidi, trenutno najcistiji koji postoje i retko ko moze da dodje do njih.

Da ne ispadne da pisem napamet, evo moji licni rezultato 40 min posle aplikacije,  20 minuta posle aplikacije sam imao obrok. Doza zasicenja 100/100 samo.

Inace rezultati koje sam video po forumima se krecu od 12 do 18 ng/ml

Dominikanac:
Pa moracu da probam, i da odradim analizu pa da vidim...
Ne znam sta drugo...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju