General Bodybuilding Discussion > Članci
Peptidi, za MASU
Dominikanac:
Ja sam koristio i koristim, ujutro na prazan stomak, pa cepim supse, pa teretana... Posle podne ubacim izmedju 2 obroka (3h mi je razmak izmedju obroka) 2 sata posle zadnjeg u kome imam uh, i sat pre sledeceg u kome cu opet imati Uh. I na kraju pred spavanje 2h posle zadnjeg obroka u kome nemam Uh! I meni funkcionise perfektno, tako da ne bih da menjam!
igor-bg:
--- Citat: Pedja_Petrovic April 07, 2014, 06:01:40 pre podne ---
ali se onda postavlja pitanje upotrebe kod igora peptida u opste??/
On ih je uzeo da se oprovai od pvorede-sto nema smisla.
Unosi i do 300 gr Uh u danu-koja je onda svrtha te vrste peptida?
Onda je bolje da se koriste neke druge vrste i u neke druge svrhe.
I siguran sam,da uraditi na 300 gr UH i sa upotrebom GHRP i cjc nece uraditi nista,tj nikakve zeljene rezulatete ili obecane ili sta mu je vec neko rekao
--- Kraj citata ---
ne kontam zasto mi ne bi pomoglo prilikom oporavka ? I ghrp i cjc pise da sluze u tu svrhu prema studijama na netu.
Citao sam rezultate atleticara koji su postavljali povredjeni svoja najbolja vremena za vreme ciklusa peptida itd
300 uh malo / puno ? Sta bi trebao onda raditi sa uh tokom peptida
gaxx:
Nevezano o ovome sto smo raspravljali...Da li bi neko hteo ko trenutno koristi Ghrp i cjc da uradi analizu HGh 30-40 minuta posle aplikacije? cisto da uporedimo tezultatete i da se moze oceniti kvalitet peptida. Test je 1000 din.
Dominikanac:
--- Citat: gaxx April 07, 2014, 11:30:55 pre podne ---Nevezano o ovome sto smo raspravljali...Da li bi neko hteo ko trenutno koristi Ghrp i cjc da uradi analizu HGh 30-40 minuta posle aplikacije? cisto da uporedimo tezultatete i da se moze oceniti kvalitet peptida. Test je 1000 din.
--- Kraj citata ---
\
Nije nevezano, vec je vezano direktno. Ja hocu cim budem imao vremena. Gde se radi u labu normalnom?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: gaxx April 07, 2014, 11:30:55 pre podne ---Nevezano o ovome sto smo raspravljali...Da li bi neko hteo ko trenutno koristi Ghrp i cjc da uradi analizu HGh 30-40 minuta posle aplikacije? cisto da uporedimo tezultatete i da se moze oceniti kvalitet peptida. Test je 1000 din.
--- Kraj citata ---
da
ovo bi bilo zanimljivo i naravno koje pepse
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju