General Bodybuilding Discussion > Članci
Peptidi, za MASU
gaxx:
--- Citat: Dominikanac April 07, 2014, 12:29:03 posle podne ---
--- Citat: gaxx April 07, 2014, 11:30:55 pre podne ---Nevezano o ovome sto smo raspravljali...Da li bi neko hteo ko trenutno koristi Ghrp i cjc da uradi analizu HGh 30-40 minuta posle aplikacije? cisto da uporedimo tezultatete i da se moze oceniti kvalitet peptida. Test je 1000 din.
--- Kraj citata ---
\
Nije nevezano, vec je vezano direktno. Ja hocu cim budem imao vremena. Gde se radi u labu normalnom?
--- Kraj citata ---
Pa rade sve jace laboratorije, nazoves i pitas ih da li rade hgh analizu.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: igor-bg April 07, 2014, 11:15:37 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic April 07, 2014, 06:01:40 pre podne ---
ali se onda postavlja pitanje upotrebe kod igora peptida u opste??/
On ih je uzeo da se oprovai od pvorede-sto nema smisla.
Unosi i do 300 gr Uh u danu-koja je onda svrtha te vrste peptida?
Onda je bolje da se koriste neke druge vrste i u neke druge svrhe.
I siguran sam,da uraditi na 300 gr UH i sa upotrebom GHRP i cjc nece uraditi nista,tj nikakve zeljene rezulatete ili obecane ili sta mu je vec neko rekao
--- Kraj citata ---
ne kontam zasto mi ne bi pomoglo prilikom oporavka ? I ghrp i cjc pise da sluze u tu svrhu prema studijama na netu.
Citao sam rezultate atleticara koji su postavljali povredjeni svoja najbolja vremena za vreme ciklusa peptida itd
300 uh malo / puno ? Sta bi trebao onda raditi sa uh tokom peptida
--- Kraj citata ---
pa zato sto GHRP i cjc nemaju direktne veze sa oporavkom.
Prijavljvanje sprotista
Mislim,vidi to je kao da oputizs nekoga da je opljackao banku i on govori,nisam majke mi i onda imenom prozivida cuvare,radnike i opsiju u detalje objekat iznutra.Pokusaj malo da razmislis o tome.Mislim..jbg..
ali koja je svrha upotrebe GHRH i GRHP a unositi 300 gr Uh?
Mislim
unos 300 gr Uh je vec unos kji je pirlicno veliki i smatra se da je indivudoa na MASS fazi.
U vreme bulkinga,uzimati GHRP da,ali ne 2 i sigurno ne CJC
vec se znaju kombiancije
mislim,
ne kapiram u cemu je poenta ovakvih pitanja?
mislim,pitas me i vidim da imas znanje,i onda ovako nesto..
jbg..iskreno,nije mi bas jasno..
igor-bg:
Rekao sam od 150-300 uh zavisno od dnevnih aktivnosti. Imam 120 kg i zaista ne postoji sansa da radim jake treninge ako sam ceo dan trcao po gradu za posao i onda ne unesem nista da popunim glikogen.
150-200 uh mi je manje vise standardan trenutan unos, ogranicen i po satnici kada se usporava dnevni metabolizam.
Sto se tice povreda, zaista ne znam. Mogu samo da kazem ono sto sam citao ili slusao od vas ovde na forumu .
Koliko znam vecina peptida ucestvuje u reparaciji vezivnih tkiva
Pedja_Petrovic:
--- Citat: igor-bg April 07, 2014, 02:33:43 posle podne ---Rekao sam od 150-300 uh zavisno od dnevnih aktivnosti. Imam 120 kg i zaista ne postoji sansa da radim jake treninge ako sam ceo dan trcao po gradu za posao i onda ne unesem nista da popunim glikogen.
150-200 uh mi je manje vise standardan trenutan unos, ogranicen i po satnici kada se usporava dnevni metabolizam.
Sto se tice povreda, zaista ne znam. Mogu samo da kazem ono sto sam citao ili slusao od vas ovde na forumu .
Koliko znam vecina peptida ucestvuje u reparaciji vezivnih tkiva
--- Kraj citata ---
Hormon rasta u svom obliku (sa vezanim lancem ak 121) UCESTVUJE U mogucem opopravku vezivnih tkiva.ponavljam -MOGUCIH
a ovo oko glikogena buraz i nemogucnosti treninga itd.
Jbg,neznam sta bih rekao o tome.
Tj,rekao sam vec mnogo puta o tome i moj stav ,zasnovan opet na iskustvima sto licnim sto kod drugih je taj koji jeste i da je ta prica o unosu UH zbog energije na treningu samo IZGOVOR
Ali to i nije toliko bitno,da li je izgovor ili potreba buraz,vec je stvar da na 300 gr Uh u upotrebom ove vrste peptida,ne iskoristvas benefite isitiuh ni 20-25%
o tome se radi.
ponavljam
NEKA DRUGA prica u tovm slucaju,mislim tj siguran sam da bi mnogo bolja opcija bila i da bi sigurno bio 43.5 :D x zadovljniji
igor-bg:
ljudi koga zanima....a i ako bude neko imao slicnih problema kao ja ( koje sam vec naveo...side efekti ).
Krenuo sam bio od 0. 50 mcg 1 x dnevno.. sledeci dan 2 x dnevno...sledeci dan 3 x dnevno.
Onda sam povecavao doze, 50- 65/70-85/90- 100 mcg . Za sada ne osecam nikakve probleme kao prvi put kada sam odmah krenuo 100 mcg ( tj drugi dan ).
p.s. Imam pitanje.. imam uzasan spazam na ledjima.., koci me vrat vec 2-3 nedelje . Masiram svaki dan i treniram jer nepada mi napamet da sad pravim pauzu . Cutim i trpim i guram :D.
Ali ..smem li ista zivo da popijem od lekova ? cuo sam da je diazepan / neproksen dobar za upale misicnog spazma ? ili nesto drugo da popijem za pomenuto
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju