Ostalo > Offtopic

PHOTO CORNER

<< < (28/67) > >>

Vladar:
@ MrBig
Naravno stari!

A i vas dvojica kad vec svracate u moje krajeve javite da bacim po koju ;-)

PS. Moram promjenit avatar sve mi se nesto cini da me ovdje izbjegavaju zbog necega!  :? :lol:

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Nova godina u Diskoteci Maximus je nezaboravna, nazalost sjecam se i po tome sto sam potrosio 400€ a da nisam niti bio svjestan do jutra,a kad sam shvatio bilo je kasno  :(  :shock: :lol: , ali uza sve bilo mi je super, malo je glava bolila, unutra 11 cura koje su bile sa nama i oko nas, imao sam moj mali kutak za odmor sto me spasavalo nakon NIK-a i Vodurine koju sam kombinirao, nikad se nisam vise nagledao mini suknji i naslušao Sandi Cenova u cilom životu i nadam se da neću opet  :lol: :lol: :lol: A inace za mene je provod bio nezaboravan, ako ocete slike samo pucajte...... 8)

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Pardon pio se i Vranac, ehhhh kako da zaboravim njega  :P

Manimal:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Februar 08, 2007, 02:44:39 pre podne ---Pardon pio se i Vranac, ehhhh kako da zaboravim njega  :P

--- Kraj citata ---

Pa bio si pijan, zato si zaboravio.

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: Manimal  Februar 08, 2007, 02:49:01 pre podne ---
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Februar 08, 2007, 02:44:39 pre podne ---Pardon pio se i Vranac, ehhhh kako da zaboravim njega  :P

--- Kraj citata ---

Pa bio si pijan, zato si zaboravio.

--- Kraj citata ---
Hhahahahahha, bolje onda da se ne sjecam svega.......ne pijem nikako ali kad pijem onda pijem kao covik....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju