Ostalo > Offtopic
PHOTO CORNER
Vladar:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Februar 08, 2007, 02:44:39 pre podne ---Pardon pio se i Vranac, ehhhh kako da zaboravim njega :P
--- Kraj citata ---
Ne vranac...Pro corden... to je izbor u tom slucaju, ali ti neces da se druzis sa pravim ljudima, vec ides tamo kao Hugh Hefner sa gomilom djevojaka... stvarno svasta od tebe... :lol:
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
@Vladar
Pa dobro nije svih 11 bilo mojih makar se ne bih bunio, bilo je nas 4 muška i njih 11, čak su nam čuvali mjesta jer smo mi prije toga isli malo po stanovima se zagrijat za veliko finale, tj. doček... 8)
A ja sam uvik za ekipu i spreman da dijelim
P.S. Samo ono sto nije moje...hahahahahaha
sasacg:
Izbrisao sam neke slike i poruke koje su bile teski OFF...Idemo dalje sa slikama :wink:
bez padez:
Sekondo porto je odvojeno od maksimusa kolko ja znam, ali kako god bilo onaj maksimus je do jaja!
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: bez padez Februar 21, 2007, 10:42:08 posle podne ---Sekondo porto je odvojeno od maksimusa kolko ja znam, ali kako god bilo onaj maksimus je do jaja!
--- Kraj citata ---
A ja sam cuo da je zatvorio secondo porto i da su sve pare ulozene u MAXIMUS, tako mi rekli kad smo isli na docek !
Evo jedna sa atmosfere slikana mobitelom na brzinu...(eh sto sam cugao NIK, da mi je opet malo... :P)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju