Mico u pravu si, jako sam zbunjena....
1. obrok mi je musli koji sam kupila na merenje u zdravoj hrani (ovsene pahuljice, suvo grozdje, kikiriki) + jedna kasika whey proteina. To jedem pre teretane, posle treninga popijem protein i sat vremena posle toga , tj 2. obrok su mi dva belanca , dva parceta tonus hleba, neka salata i sir ( President sir) nekad sam uz to pila i cedjenu narandzu, dok nisam procitala da je cedjeno voce direktan unos secera u organizam, i onda sam prestala. Posle toga pijem tursku kafu , i dekstrozu sam uzela umesto secera( pusac sam, ali trudim se da popusim pet cigareta dnevno) i uz to pojedem malo crne cokolade. 3. obrok mi je riba, haringa iz konzerve, ili mi nekad mama ispece ribu na maslinovom ulju. I oko 7 uvece popijem opet protein. Problem mi je sto sam izmedju glavnih obroka gladna, i onda nekad jedem kikiriki, ili neko voce, nesto pregrizem, danas sam jela neke napolitanke...Bolje sam se osecala kada nisam trenirala, psihu sam opteretila strasno, sta smem, sta ne smem da jedem, kako da treniram, to me vise umara nego trening.