General Bodybuilding Discussion > Članci

REŽIM ISHRANE OZBILJNOG VEŽBAČA

<< < (2/3) > >>

murbi:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 05, 2014, 05:39:31 pre podne ---koje tacno su stvari netacne?

--- Kraj citata ---

Rekao sam ima puno izostavljenih i netacnih stvari. Od izostavljenih pretezno mislim na kompleksne UH kojih ovde ima samo u nekim hlebovima a od netacnih: dzem je dobar (ako je neko nekad gledao koliko kg belog secera ide u dzem...), kvalitetni proteini dobijeni iz kostunjavog voca  :-X , sporovareci hidrati jabuke, "Dodavanje putera od kikirikija će vam doneti još nekih 8g kvalitetnih proteina"...

Jos jedna stvar koja mi je zasmetala je unos veceg dela proteina tokom dana iz praskova.
Ako cemo da cepidlacimo, i losos ima vise proteina od piletine  :D

Moja percepcija teksta: Moze se steci dobra definicija ovom ishranom, ali moze se steci jos bolja definicija sa veoma jeftinijom i racionalnijom ishranom. Mislim da u tekstu nije navedeno koji je cilj ishrane, ali mislim da u masi nema mrdanja sa ovim receptom.

Pedja_Petrovic:
Prilicno si pojednstavio stvari,a s obzirom da si rekreativac i da pricu gledas sa 20% zaintersiranosti za istu

dakle redom

--- Citat --- Od izostavljenih pretezno mislim na kompleksne UH kojih ovde ima samo u nekim hlebovima
--- Kraj citata ---

nisi ocigledno procitao tekst sa razumevanjem

--- Citat --- a od netacnih: dzem je dobar (ako je neko nekad gledao koliko kg belog secera ide u dzem...), kvalitetni proteini dobijeni iz kostunjavog voca
--- Kraj citata ---

autor teksta ne misli sigurno na dzmeove koje bake prave u surdulici 8),a on ije kriv sto mi zivi u zemlji dembeliji pa nam je izbor nikakav
A zao mi sto nemas info,a postoje dzemovi koji mogu da se konzumiraju i da nemaju po 1 kg secera u sebi

--- Citat ---"Dodavanje putera od kikirikija će vam doneti još nekih 8g kvalitetnih proteina
--- Kraj citata ---

opet nisi citao sa razumevanjem
pored tih 8 gr B (koji su aposlutno irevelvatni) aludira se na unos ZDRAVIH MASNOCA iz kikir putera kojeg OPET kod nas na zalost nema da se kupi adekvatnog

--- Citat --- zasmetala je unos veceg dela proteina tokom dana iz praskova.
--- Kraj citata ---

opet nisi citao sa razumevanjem tekst

--- Citat ---Ako cemo da cepidlacimo, i losos ima vise proteina od piletine
--- Kraj citata ---

nema

ali zato ima mnogo vise svega drugog sto nije dobro
itd itd itd

Milenadiao:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 05, 2014, 01:38:46 posle podne ---

--- Citat --- a od netacnih: dzem je dobar (ako je neko nekad gledao koliko kg belog secera ide u dzem...), kvalitetni proteini dobijeni iz kostunjavog voca
--- Kraj citata ---

autor teksta ne misli sigurno na dzmeove koje bake prave u surdulici 8),a on ije kriv sto mi zivi u zemlji dembeliji pa nam je izbor nikakav
A zao mi sto nemas info,a postoje dzemovi koji mogu da se konzumiraju i da nemaju po 1 kg secera u sebi

--- Kraj citata ---

Moja mama koristi džemfix pa mnogo manje šećera stavlja  8)

S T E F A N:

--- Citat: Milenadiao  Jun 05, 2014, 02:21:08 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 05, 2014, 01:38:46 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Moja mama koristi džemfix pa mnogo manje šećera stavlja  8)

--- Kraj citata ---
Ima i onaj diet dzem  da se kupi, Bakina tajna se zove ja mislim, malo je skuplji od ostalih....

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Ima i onaj diet dzem  da se kupi, Bakina tajna se zove ja mislim, malo je skuplji od ostalih...
--- Kraj citata ---

da
ili npr dzemovi sa stevijom itd
ali jos jednom
tekst je pisan GLOBALNO i nije ciljano ni na jednu grupu,telesni tip,tel tezinu ili slicno i kao takvog ga treba i uzeti
bdw
ne branim nikoga,jer tekst nisam pisao ja,vec mi se ucinio veoma zanimljiv i zbog toga je i preveden  :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju