Ostalo > Offtopic

JUTARNJE POSALICE

<< < (258/950) > >>

alexandar77:
fejs je kriv što ona ima krive zube? :)

kako to, jbt, da nam je uvek neko drugi kriv :)

Drakulamuscletech:
ne nije face brate :) procitaj lepo zasta sam odredjeno rekao zasta je on kriv.a nije niko drugi kriv nego mi sami(to na mi sami mislim na nase roditelje i nas same)na  roditelje mislim u smislu sto im povladjuju daju sve razmaze ih nauce ih da su pare sve i sto nema kazna i batina :) brate ta klinka od sinoc je 5 6 razred a ima full sreentouch telefon,nove airmax patike sva u nike itd to ocu da ti kazem tako im roditelji dopustaju,imam i ja dobar telefon al sam stariji imam n95 i platio sam ga 2000 soma od druga i 2000 soma popravku i radi kao nov niko mi ga nije uzeo,barem se secam kad sam bio mladji drugacije je sve bilo secam se imao sam patike i dobio jos jedne koje nisam ni trazio vec kao poklon da me iznenade i ja sam nove skuplje patike dao drugu koj je jedne nosio od osnovne a danas to vise neces videti da ti neko nesto da.sad sam malo skrenuo sa teme al sve je drugacije i losije,mi smo se igrali zmurke ratova izmedju blokova(dok sam bio tamo)itd zanimljivh stvari a oni sa face farmville bakugi i ta sranja sva,kakve su to lepe uspomene.a sami su krivi sto gledaju druge i imaju komlekse i kopiraju.kod nas je sad najlakse sve uvaliti jer ima tih povodljivih i prodanih decaka i devojcica.niko ne zna sam da misli vec drugi umesto njega opet kazem cast izuzecima.

Drakulamuscletech:
i ne kazem da sam posolio svu pamet sveta i da sam prezreo al znam da sam previse zreo za svoje godine,a znam da je ovako kako sam napisao jer gledam to i jeste tako,ne kazem da sam ni cvecka pravio sam isto velika sranja al nikad nisu bila cin razmazenosti bahatosti itd ni glupog razmisljanja a pogotovo ih nisam radio da bi drugi pricali e on je to uradio.al za sve te stvari su krivi njihovi roditelji a onda oni i njihovo drustvo,ja se secam nisam gotivio ocuha  kad sam bio mali jer mi je branio mnoge stvari nije davao i tukao za "gluposti" kako sam tad mislio a sad vidim da je super sto je takav bio a nisam mu niko i nista a stalo mu je bilo.zato sad nisam razmazen niti mali debil  i znam sta je rec ne sto mnogi ne znaju.

alexandar77:
čini ti se. ima dobrih ljudi na sve strane.
a to što njeni imaju novca ne znači da je ona loša; niti to što tvoji nisu imali novca ne znači da si ti duša od čoveka :)

Drakulamuscletech:

--- Citat: alexandar77  Februar 19, 2011, 04:09:12 posle podne ---čini ti se. ima dobrih ljudi na sve strane.
a to što njeni imaju novca ne znači da je ona loša; niti to što tvoji nisu imali novca ne znači da si ti duša od čoveka :)

--- Kraj citata ---
ne ne ne kapiras brate nisam nigde rekao da nema dobrih ljudi da je ona losa niti da ja nisam imao novca.rekao sam da nije normalno da u tim godinama ima telefon od 500 evra da tako razmazuju decu,a losa je po tome jer je razmazena i misli da novac cini sve pa je zajebavala ortakinju sto njen cale radi na nekom losem mestu a ne u bogatoj firmi.a moi su imali normalno novca cak nekad i vise al nisu mi davali takve stvari od 500 evra sa 10 godina fazon davali su mi normalno u skladu sa godinama to ocu da kazem.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju