Citat: chempa Decembar 14, 2017, 09:54:31 posle podnehttps://instagram.com/p/BcsEKbNj45Q/. Novi stil izvođenja deadlifta kod nas u teretani 😱😱😱Aman zaman zavrsice u kolicima nedaj boze
https://instagram.com/p/BcsEKbNj45Q/. Novi stil izvođenja deadlifta kod nas u teretani 😱😱😱
Citat: Sniper 74 Decembar 14, 2017, 10:21:31 posle podneCitat: Stevan Čerubdžić Decembar 14, 2017, 07:56:27 posle podneCitat: Alex_R Decembar 14, 2017, 07:44:38 posle podneE samo još pogača i neki kajmak i udri meze uz priču do jutra Au ala bi opalio tako nesto...vruc lebac, kajmak i ove ostale poslastice salama kobaja i ostals druzina 😀😀Sad sam stigo iz restorana Durmitor:Sir, kajmak, cvarci, pihtije, njeguska, govedja orsuta, ajvar, tursuja,Ondak uzicki cevapi (na kajmaku i paprici), urnebes, pa teletina ispod saca za desert, sve praceno gomilom salate...Sve bez leba Tolko sam masti uneo da se mozak odma prebacio u ketozu Hahah auu eh da je takav docek Nove Godine na Zlatiboru de bi nam kraj bio 😀
Citat: Stevan Čerubdžić Decembar 14, 2017, 07:56:27 posle podneCitat: Alex_R Decembar 14, 2017, 07:44:38 posle podneE samo još pogača i neki kajmak i udri meze uz priču do jutra Au ala bi opalio tako nesto...vruc lebac, kajmak i ove ostale poslastice salama kobaja i ostals druzina 😀😀Sad sam stigo iz restorana Durmitor:Sir, kajmak, cvarci, pihtije, njeguska, govedja orsuta, ajvar, tursuja,Ondak uzicki cevapi (na kajmaku i paprici), urnebes, pa teletina ispod saca za desert, sve praceno gomilom salate...Sve bez leba Tolko sam masti uneo da se mozak odma prebacio u ketozu
Citat: Alex_R Decembar 14, 2017, 07:44:38 posle podneE samo još pogača i neki kajmak i udri meze uz priču do jutra Au ala bi opalio tako nesto...vruc lebac, kajmak i ove ostale poslastice salama kobaja i ostals druzina 😀😀
E samo još pogača i neki kajmak i udri meze uz priču do jutra
Citat: Stevan Čerubdžić Decembar 14, 2017, 07:56:27 posle podneCitat: Alex_R Decembar 14, 2017, 07:44:38 posle podneE samo još pogača i neki kajmak i udri meze uz priču do jutra Au ala bi opalio tako nesto...vruc lebac, kajmak i ove ostale poslastice salama kobaja i ostals druzina 😀😀To brate, neke stvari pare ne kupuju, nikako da to ovi ovde kod mene shvate. Nego moraćemo neko okupljanje kad dodjem u Srbiju, kod Pedjosa u teretanu na trening pa na meze