Ostalo > Offtopic

Posing!

<< < (3/4) > >>

djLE:

--- Citat: pseudomonas  Avgust 09, 2014, 09:47:25 pre podne ---Danasnji posing stvarno ne moze da se poredi  sa likovima iz sedamdesetih , osamdestih ,ranih  devedesetih.Ovi danas nekako iskombinuju  nekoliko osnovnih poza i onda samo ispaljuju most muscular, plaze se ,loze publiku...Bukvalno se i ne trude da malo unesu nesto orginalno, ali s obzirom na gradju tek bi gluplje izgledali da pokusavaju  da izvedu nesto sto je Frank i slicna ekipa radila, jednostavno nema vise umetnosti u tome i to je to.Kai se trudi, ali to nekako deluje kao da izvodi pola striptiz -pola bb posing-barem meni je odvratno.
Inace,pored Franka, za kojeg mislim da je najbolji pozer, prvi koji mi pada na pamet je Labrada

--- Kraj citata ---

Pa nema kad izgledaju ko dzakovi misica bzv totalno ,Frank na olimpiji sa 84 kg na bini a Katler sa 120kg,tolko o tome i o estetici

--- Citat: dragan vg  Avgust 09, 2014, 01:29:35 posle podne ---Mohamed Makkawy - Mr Olympia 1983 - محمد مكاوي

Jedan od boljih pozera...

--- Kraj citata ---

interesantne poze,skroz korektan BB

--- Citat: Milenadiao  Avgust 09, 2014, 12:12:59 posle podne ---A zašto bi neko vežbao pozing sem ako se ne takmiči ili je fitness fotomodel? Cak i za ovakav forum  nam nije potrebna baš profi slika.

--- Kraj citata ---

Zasto sto to neko mozda voli? I zato to sto 99% ljudi ne razume taj nacin zivota i tu umetnost lepote tela,meni je pozing bitan koliko i rad sa tegovima u teretani. Jer to je lepota ovog sporta a ne samo nabijanje mase i pucenje ispred ogledala i slikanje zenskog dupeta i svi to hvale svima je to najlepse kao jen selter itd ,to je tuzno skrnavi se ovaj sport.

--- Citat: sky  Avgust 09, 2014, 01:34:37 posle podne ---
--- Citat: djLE  Avgust 09, 2014, 02:51:20 pre podne ---
Meni je tuzno reci da su ovi danasnji bilderi sportisti,klasicne svinje od 150 kila koje su degutantne kao pojava

--- Kraj citata ---

To jeste, ali pogledaj detalje Phil - ove. Zato sam stavio Jay-a pored. :D

Moze se cak porediti sa nekim "old school BB-a".

--- Kraj citata ---

ok postujem tvoje misljenje,ali ja i dalje ne vidim sta ti vidis ovde na Philu apsolutno nikakva estetika

djLE:

Perfekcija!

Metak:
evo i ja da doprinesem nesto,
ovo je vakum poza
za sada mi super ide, vezba se do drzavno :D

eXe:
shawn rhoden po meni savrsena gradja...

marko14:
Shawn Ray Mr.Olympia 1999 [Arranged] [HQ,HF]

Navigacija

[0] Indeks poruka