Multimedia > Slike/Muškarci

Trey Brewer, age 21!

<< < (3/6) > >>

THEROCK:

--- Citat: Buki  Decembar 05, 2006, 11:21:17 pre podne ---strasno !
ove sa 19 su isto odlicne.
Verujem da je Dalibor Stesevic bio blizu ovog izgleda kada je pobedio na juniorkom one godine...(naravno, ne ovoliko masivan)

Video ga u gradu, krupan je samo tako, mada deluje zamasceno, ali ipak ne znam koliko sam objektivan jer je ipak nosio koznu jaknu.

Poz

--- Kraj citata ---

Video sam ga i u majici. Jako jako zamasceno, mnogo treba da skida ali koliko sam cuo nema namere u skorije vreme da se takmici.
A sto se ovog momka tice stvarno nemam reci, jer ako tako izgleda u 21 sta ce biti od njega za 10god ako nastavi ovim putem. Nisa video ovako da neko izgleda sa 21 u svakom slucaju odlican je

Pedja_Petrovic:

--- Citat: THEROCK  Decembar 05, 2006, 09:18:22 posle podne ---
--- Citat: Buki  Decembar 05, 2006, 11:21:17 pre podne ---strasno !
ove sa 19 su isto odlicne.
Verujem da je Dalibor Stesevic bio blizu ovog izgleda kada je pobedio na juniorkom one godine...(naravno, ne ovoliko masivan)

Video ga u gradu, krupan je samo tako, mada deluje zamasceno, ali ipak ne znam koliko sam objektivan jer je ipak nosio koznu jaknu.

Poz

--- Kraj citata ---

Video sam ga i u majici. Jako jako zamasceno, mnogo treba da skida ali koliko sam cuo nema namere u skorije vreme da se takmici.
A sto se ovog momka tice stvarno nemam reci, jer ako tako izgleda u 21 sta ce biti od njega za 10god ako nastavi ovim putem. Nisa video ovako da neko izgleda sa 21 u svakom slucaju odlican je

--- Kraj citata ---
....

NA ZALSOT MNOGI CAK 90% IZGORI U CELOJ PRICI..

Vladar:
Znaci predpostavljam da ovakav izgled ne dolazi u obzir bez "teske artiljerije", da li mislis da zbog toga, odnosno sto prerano ovi momci udju u te neke vode, ne iskoriste svoje prirodne potencijale pa nakon toga krenu sa pamentnim koriscenjem aas i svega potrebnog, ili pak ne vezano za godine ko prebrzo nabaci ogoromnu masu u vrlo kratkom periodu, da i traje krace, recimo Nasser je bio nevjerovatan nekoliko godina, ali onda se ugasio, ima vjerovatno jos boljih primjera, dok recimo cini se da su ljudi poput Milosa sto su stariji sve su bolji i bolji...

Da li jednostavno je moguce imati jedan kontinuirani napredak koji ako recimo krenem sa 25-30 godina sa aas, znaci neka varijanta koja bi bila maksimalno posvecena tome da se ocuva zdravlje, moze trajati sledecih 20 ili pak svako ima neki genetski potencijal koji ce dosta toga usloviti?

Cvele:
Uuuu...krv ti je**m!!Pa..kako,pa..
Ja mislio da sam napredan junior..ovo nije u redu...kakav potencijal
teska artiljerija...a?...e pa i mi konja za trku imamo
sada cu majci na spisak za sutrasnju kupovinu medikamenata  tipa fervex i vitaminC(posto sam nesto bolesljiv) da dodam brzo delujuci insulin... 8)

PitBull:
jbt kako je izgledao sa 19.... :Shock: :shock:
svaka mu cast....
ako lepo nastavi mozda stigne do olimpije...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju