Multimedia > Slike/Muškarci

Trey Brewer, age 21!

<< < (4/6) > >>

Remetik:
Jel moze neko da mi kaze kako nabijaju ove džinovske trapeze???

Dule_Madzarovic:
U svakom slucaju mnogi od vas pogresno razmisljaju, vecina vas misli da se covjek ubija od hemije pa je zbog toga monster, a zaboravljate na najvaznije, da se radi o genetskoj superiornosti u odnosu na prosjecne BB-dere.
Na zadnjem mom takmicenju u Italiji ( Freeway Grand Prix Open ) pricao sam i sa italijanskim IFBB PRO Daniele Sacarecijem, ako se dobro secate, pricali smo i o njemu i njegovim juniorskim danima, isto tako bio je ogroman sa 21-2 godine. I on mi je sam rekao, da mu niko ne vjeruje kad prica o svojim dozama, koje su cak i manje od prosecnih, koje se koriste.u danasnjim danima. Ali covjek postize uz dobru ishranu i trening i manjim dozama od prosecnih vrhunske rezultate, znaci GENETIKA.

Hemija nikad nije napravila sampione.

Big_Rasha:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Decembar 06, 2006, 07:30:45 pre podne ---
--- Citat: THEROCK  Decembar 05, 2006, 09:18:22 posle podne ---
--- Citat: Buki  Decembar 05, 2006, 11:21:17 pre podne ---strasno !
ove sa 19 su isto odlicne.
Verujem da je Dalibor Stesevic bio blizu ovog izgleda kada je pobedio na juniorkom one godine...(naravno, ne ovoliko masivan)

Video ga u gradu, krupan je samo tako, mada deluje zamasceno, ali ipak ne znam koliko sam objektivan jer je ipak nosio koznu jaknu.

Poz

--- Kraj citata ---

Video sam ga i u majici. Jako jako zamasceno, mnogo treba da skida ali koliko sam cuo nema namere u skorije vreme da se takmici.
A sto se ovog momka tice stvarno nemam reci, jer ako tako izgleda u 21 sta ce biti od njega za 10god ako nastavi ovim putem. Nisa video ovako da neko izgleda sa 21 u svakom slucaju odlican je

--- Kraj citata ---
....

NA ZALSOT MNOGI CAK 90% IZGORI U CELOJ PRICI..

--- Kraj citata ---
Ne bih rekao... Video sam ga i ja neki dan... Noge su mu ogromne jeste se dosta udebljo, ali tako ne izgleda covek koji je izgoreo, za 6 meseci bi mogao da bude u vrhunskoj formi... Verovatno je u pitanju ono sto nas sve jebe... Nema para...

THEROCK:

--- Citat: Big_Rasha  Decembar 19, 2006, 12:32:52 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Decembar 06, 2006, 07:30:45 pre podne ---
--- Citat: THEROCK  Decembar 05, 2006, 09:18:22 posle podne ---
--- Citat: Buki  Decembar 05, 2006, 11:21:17 pre podne ---strasno !
ove sa 19 su isto odlicne.
Verujem da je Dalibor Stesevic bio blizu ovog izgleda kada je pobedio na juniorkom one godine...(naravno, ne ovoliko masivan)

Video ga u gradu, krupan je samo tako, mada deluje zamasceno, ali ipak ne znam koliko sam objektivan jer je ipak nosio koznu jaknu.

Poz

--- Kraj citata ---

Iz pouzdanih izvora znam da nema nameru da se takmici. Bar ne u skorije vreme. moze on da se spremi za 6 meseci ali mislim da je odustao od takmicenja

Video sam ga i u majici. Jako jako zamasceno, mnogo treba da skida ali koliko sam cuo nema namere u skorije vreme da se takmici.
A sto se ovog momka tice stvarno nemam reci, jer ako tako izgleda u 21 sta ce biti od njega za 10god ako nastavi ovim putem. Nisa video ovako da neko izgleda sa 21 u svakom slucaju odlican je

--- Kraj citata ---
....

NA ZALSOT MNOGI CAK 90% IZGORI U CELOJ PRICI..

--- Kraj citata ---
Ne bih rekao... Video sam ga i ja neki dan... Noge su mu ogromne jeste se dosta udebljo, ali tako ne izgleda covek koji je izgoreo, za 6 meseci bi mogao da bude u vrhunskoj formi... Verovatno je u pitanju ono sto nas sve jebe... Nema para...

--- Kraj citata ---

Pedja_Petrovic:
O CEMU TI??

KO JE SPOMENUO 6 MESECI...

I KAKVE VEZE NOGE IMAJU KAO POKAZATELJ NEKOGA ILI NECEGA???

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju