Ostalo > Offtopic
Youtube Treneri i Internet pametnjakovici
urlich:
Eliot Hulse skroz korektan po mom misljenju. Nikad nije u fazonu ja znam najbolje i mora ovako, vec samo daje predloga kako i sta da se proba. A sto se tice njegove kompetentosti covek je bio strongmen, ima neki rezime iza sebe i dugo se bavi disciplinama snage, ne bi ga trpao u isti kos sa ovim pajserom Nixom. A isto tako i ne verujem da postoje neke univerzalne istine, neka nacela vise. Koliko trenera toliko pristupa, i to ne mislim na neke trenere koji teg u zivotu nit videli nit digli.
Sudija Dred:
A sta mislis o trenerima koji ti dodju i kazu zasto radis sa tolikom kilazom primer:dodje meni trener iz teretane i kaze mi a sto dizes toliku tezinu (ja radim recimo za rame letnje sa 12 do 15 kg)on mi kaze to je mnogo za rame ja ne radim sa vise od 10 kg a ja mu kazem pa kako da napredujem onda a on mi kaze pa mozes da napredujes i sa 10 kg da je stvarno tako onda niko bodibilder ne bi bio a to su ti treneri koji vise vode racuna o tome da li ti smrdi majca i da li smrdis na znoj nego da li ces da dignes vise tezine od pocetne i da li ces da napredujes.
NPP:
Dosta interneta za danas za mene, a tek je 06:20 :D
filip85:
--- Citat: Sudija Dred Novembar 17, 2014, 11:43:54 posle podne ---A sta mislis o trenerima koji ti dodju i kazu zasto radis sa tolikom kilazom primer:dodje meni trener iz teretane i kaze mi a sto dizes toliku tezinu (ja radim recimo za rame letnje sa 12 do 15 kg)on mi kaze to je mnogo za rame ja ne radim sa vise od 10 kg a ja mu kazem pa kako da napredujem onda a on mi kaze pa mozes da napredujes i sa 10 kg da je stvarno tako onda niko bodibilder ne bi bio a to su ti treneri koji vise vode racuna o tome da li ti smrdi majca i da li smrdis na znoj nego da li ces da dignes vise tezine od pocetne i da li ces da napredujes.
--- Kraj citata ---
Dobro ti kaze trener.
Sudija Dred:
--- Citat: filip85 Novembar 18, 2014, 05:23:30 posle podne ---
--- Citat: Sudija Dred Novembar 17, 2014, 11:43:54 posle podne ---A sta mislis o trenerima koji ti dodju i kazu zasto radis sa tolikom kilazom primer:dodje meni trener iz teretane i kaze mi a sto dizes toliku tezinu (ja radim recimo za rame letnje sa 12 do 15 kg)on mi kaze to je mnogo za rame ja ne radim sa vise od 10 kg a ja mu kazem pa kako da napredujem onda a on mi kaze pa mozes da napredujes i sa 10 kg da je stvarno tako onda niko bodibilder ne bi bio a to su ti treneri koji vise vode racuna o tome da li ti smrdi majca i da li smrdis na znoj nego da li ces da dignes vise tezine od pocetne i da li ces da napredujes.
--- Kraj citata ---
Dobro ti kaze trener.
On je trener koliko sam aj superman,oces da mi kazes da Ervin katona nikad nikad nije dizao vise od 50kg?ili od svoje pocetne kilace posle godinu dana treniranja ako je tako pa kako bi se onda takmicio na Strongman takmicenju ako ne moze da digne vecu kilazu od standardne,ti mislis kad drz Forward whole koji svako ima po 30 kg da za tu vezbu nije morao da radi rame e pa morao je da radi i letenje sa 20kg i arnold press sa po 50kg a garantujem ti da je poceo sa 12 kg,mada njihove vezbe se razlikuju od standardnih vezbi u teretani jer Strongmeni nisu bodibilderi i oni se ne definisu.
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju