Ostalo > Offtopic

ma jok..oni to ne rade...

<< < (5/8) > >>

H2SO4:
zato sam ja batalio vrhunski fubal, mogao sam sad milione da imam al sta ce to meni, jebes hemiju ja sam protiv toga

damirjam:
evo sta se meni desilo jendom prilikom...odem u prodavnicu suplemenata u gradu koju drzi bivsi bacac diska Zlatan Saracevic i trazio sam creatin...kaze on meni nemam ni grama dosli ovi iz Sloboda Dite(kosarkaski klub) i uzeli sve sto sam imao na lageru..negdje oko 15kg?Posto sam imao tada jarana koji je igrao u Slobodi pitam ja njega jeli stari uzimate li vi sta u klubu tj daju li vam sta od suplemenata,tableta itd...kaze on ne daju nam nista to je strogo zabranjeno,opomenuli su nas da ni slucajno ne uzimamo nista da mozemo najebati itd....pa dobro a pijete li vodu u toku treninga ili posle...E kaze on meni u toku treninga i posle nam daju neki sok..koji oni prave rucno u prostorijama kluba i kazu da je on bogat mineralima i vitaminima i da mi nema potrebe da nosimo svoje sokove i vodu,nego samo da ovo pijemo sto nam oni daju.....END......

H2SO4:
pa kreatin nije doping jbt ...
normanlo je da ce da piju shta im se da, da ne bi srali i povracali po terenu ...

damirjam:
jeli doping ili nije necu da raspravljam ali znam da je zabranjen...Prosle godine je tresla afera juventus cini mi se zbog creatina i jos neke svjetske klubove...znam da sam citao u novinama dobro se sjecam da je pisalo da je creatin na listi zabranjenih sredstava ali nebitno odosmo offtopic..
htio sam samo da se nadovezem na ovo sto je Pedja rekao.....svi smo svjesni toga barem neko ko trenira bilo kakav sport..da u danasnje vrijeme vrhunskih rezultata nema i nece ih nikad biti bez upotrebe raznoraznih medikamenata(da nekazem aas) i da sva prica tzv.kvazi strucnjaka koji negiraju da njihovi "puleni" uzimaju bilo sta pada u vodu.Tako isto sam ubjedjen i za barcelonu i real i ostale klubove da svi ti igraci uzimaju "nesto"..pa uporedite fudbal..vratite se samo 10 godina unazad ne treba vise.Ali previse je tu novca u igri da bi sve to tako lako izaslo da vidjelo..nego malo se digne prasine i gotovo idemo dalje......
Ovaj moj prethodni tekst sam naveo samo kao primjer kako igracima mazu oci...Sloboda je nizerazredni club i tu nema love...e sad mozete li zamisliti sta se desava u velikim klubovima...Zasto se obracaju tim silnim doktorima za pomoc...ko da ratuju yebote... Samo malo prosirite vidike i sve je jasno.

Remetik:
Sta ti pricas prijatelju???  :roll: :roll: :roll:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju