Ostalo > Offtopic

ma jok..oni to ne rade...

<< < (6/8) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: RemetiK  Decembar 12, 2006, 12:26:49 posle podne ---Sta ti pricas prijatelju???  :roll: :roll: :roll:

--- Kraj citata ---
...

zasto...momak je sve lepo rekao....neznam sta je nejasno??..

povezivanje bilo kakve suopstance sa vrhunskim psrotistima je nemoguce..svi ce da ti akzu da ni vitamine ne piju..

a moze da se krene slobodno od kreatina..

zasto da ne??

sasacg:
hahahaha...pobrkao si nesto...kreatin nije na listi zabranjenih supstanci i njegovo koriscenje u sportu ne povlaci nikakvu odgovornost...U Juventusu sigurno nije izbila afera zbog kreatina :lol: pre ce biti nesto malkice jace :wink:
Slazem se sa tobom oko jedne stvari-da ovi igraci u Slobodi treba bar da znaju sta unose u svoj organizam,bio to kratin ili nandrolon...

Pedja_Petrovic:
sale...prekomerna upotreba kreatina moze da dovede do blagog porasta tesosterona....

a vec sam negde obajsnajvao kao se rade prvi dopng testovi...dakle ..samo odnos test-epi test....

i doticni pada iako je uzimao samo kreatin..

bajdvej..kreatin je bio na listi ne dozlvjneh sredstava do 1989 godine....

naravno...dok ga ameri nisu izolovali i onda je MOK proglasio tu supstacnu legalnom..hahhahha

sasacg:
ali vise nije zabranjen...hocu da kazem da vlada velika zabluda oko (zlo)upotrebe razlicitih "pomagala" radi postizanja boljih rezultata u sportu,tj. ljudi misle da je npr. creatin nesto najjace sto sportisti koriste u cilju poboljsanja performansi,a svi se prave ludi ili gluvi na cinjenicu da ne postoji prof. sport u kojem se ne koriste bilo AAS,bilo efedrin i druga stimulativna sredstva!!!

damirjam:
momci  peace.... :)
lakse malo...samo sam se ukljucio u raspravu..rekao sam ono sto sam citao u novinama i slusao na TV-u...nisam znao da je creatin dozvoljen i ispricavam se zbog toga..nisam imao namjeru nikoga da ubjedjujem u nesto ili da se raspravljam jer mnogo vise znate od mene....
@remetik
samo sam iznio ono sto sam znao i to u tom kontekstu u kojem i ide ova tema..vjerovatno se i ja i ti slazemo da se dosta toga uzima danas u sportu....za creatin sory-stvarno nisam znao.......
@sasacg
ovo o juventusu sam citao iz novina a i kod nas je bila neka emisija na tv-u gdje se dosta toga govorilo o tome
creatin i sam uzimam vec duze vrijeme.
Pozdrav!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju