Pozdrav, imam 15 godina, tj. za 10 dana punim 16, isao sam 1 mesec u teretanu ali to nije bilo nista bukvalno, evo danas mi je "prvi dan" radicu full body nekoliko meseci, 4 puta nedeljno, imam osecaj da sam spreman da radim 4 puta nedeljno, citao sam dosta i sto se ishrane tice napisacu kako izgleda moja ishrana kroz dan, prvo prosle godine sam poceo raditi bodyweight vezbe, secam se prosle godine u ovo vreme nisam mogao ni sklek da uradim, a kamoli zgib, ishrana mi nije bila bajna, uvek sam zeleo "plocice" i ulazio u deficit nekad jeo i 800cal misleci da cu smrsati, cak sam i do skoro jeo po 1600 cal da bih skinuo salo svi su mi pricali radi na misicnoj masi polako ces posle, ali nisam slusao, dok nisam seo i razmislio malo, zelim iskoristiti maximum svoje godine, ubacicu par slika od ranije, i par od danas koje sam napravio, svaki mesec cu ubacivati po par slika.
sto se tice mene:
Visina 175cm
Tezina 70kg
Noge nisam slikao, slikacu sledecom prilikom
Ishrana
Dorucak: Ovsene 100g, 3 cela jaja (sve to u rernu i napravio kao kolac) + 2 male mandarine
Posle 2h trening
Odradio full body
Posle treninga 150-200g pileceg belog, malo kupusa+maslinovo ulje, 100g ekspandiranog pirinca (galete)
Obrok3: 150-200g pileceg belog+brokoli+150 kuvanog pirinca
Obrok4: Bice neka riba (eva sardina najverovatnije)+luk
Obrok 5: 200-250g elle + 50g pecenog kikirikija
Ishrana mi nekad varira, ali koliko para toliko i muzike, svremena na vreme cu povecavati uh