Ostalo > Offtopic

!!!Budite iskreni!!!

(1/30) > >>

Remetik:

Svi znamo masu sportista koji puse, kako one koji su aktivni pusaci, tako i one koji puse povremeno-od pijanke do pijanke-a njih je mislim jako veliki broj. S obzirom na to da su ovde velika vecina ljudi koji se rekreativno bave BB i Fitnesom, hteo bih da vam postavim ovo pitanje:

Da li pusite i koliko?

Evo ja cu kao postavljac teme odgovoriti prvi. Ja ne pusim jako kratko, prestao sam u Cetvrtak prosle nedelje i to smatram svojim velikim  uspehom! :D Mislim da me nista vise ne moze naterati na to ponovo! Verovatno zato i postavljam ovu temu, ali se u isto vreme nadam da cu pozitivno uticati na nekog i dati mu malo podstreka da ucini isto!

TTgirl:
Ja ne:)Ne kazem da iz ciste radoznalosti nisam zapalila,ali u tome ne postoji apsolutno nista sto me privlaci:/ A tek poljubiti pusaca-ma,ko da lizes pepeljaru,jbt. . .fuj.Eto,I am honest:D

PitBull:
Ja ne, nisam ni probao, a i nemam neku preteranu zelju....

TTgirl:
Pametan mali,pametan. . ;)A tebi Remetik cestitam na prestanku:)

Sasa Dimitrijevic:
Ja sam pusio nekih 10-tak godina. Poceo u 17. Prvi put pauziro 2 godine, iz gluposti opet propusio. Drugi put pauzirao oko 8-9 meseci. Definitivno i za sva vremena prestao, na svoj 30-ti rodjendan. Tako da ce evo za nekoliko meseci tacno 5 godina kako ne pusim i ponosan sam zbog toga. Bio sam pasionirani pusac. Pusio sam po 2 pakle dnevno i to iskljucivo Lucky ili Mallboro, znaci iskljucivo "jake" cigarete. Prestao sam uz pomoc malih trikova koje sam sam ukapiao. U principu uopste nije tesko, samo treba par dana da se izdrze. Ako neko ima zelju, rado cu mu otkriti moje tajne oko prestanka pusenja, sve u cilju da pomognem ljudima, kao sto sam sebi pomogao. Znaci u svojih 27-28 godina nisam mogao da izadjem na 2 sprat a da se ne zadisem, a sada mogu "ladno" da istrcim 10-tak kilometara, iako nisam u kondiciji. Prema tome dragi moji prijatelji, moj savet vam je: OSTAVITE CIGARETE.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju