Ostalo > Offtopic
!!!Budite iskreni!!!
vuksa:
NE!!!pusenje izaziva rak...a i ja sam covek sportista
thor:
zanimljivo pitanje, pusiti ili ne ?
naravno da svakome savjetujem da ne pusi iz dobro poznatih razloga, sto se mene tice ja sam 15 godina uspio da izdrzim tako sto sam pusio samo jedanput tjedno, i tako odem u kafic narucim latte sa puno mlijeka i zapalim jednu, dvije , tri , cetiri.... 8) ......onda sam sa 34 god poceo da studiram i vjerujte mi svaku pauzu proveo sa puno mladima od sebe koji su svi stajali u hodniku i pusili , od tada pusim malo cesce :(
ps. jos se nijedna nije zalila na zadah :lol:
generelno savjetujem da ne pusite, osjeti se na odjelu, nije zdravo a i kosta :lol:
moj zivot je prestresig da bih prestao :( :shock:ali imam se pod kontrolom i jednoga dana cu jednostavno da prodem pored kioska i za tih 5 eura koliko me kosta kutija da si kupim nesto drugo
pozz
protejini:
Cigarete apsolutno nicemu ne koriste...pri tom kostaju,smrde,stete zdravlju...
Covek sam sebi stvori potrebu za necim sto mu je savrseno nepotrebno.
Kod cigareta mi najvise smeta ta zavisnost.
Cak i da je savrseno zdravo pusiti,jadno mi izgleda kada neko bude nervozan zato sto uz sebe nema paklicu.
Kad je bilo bombardovanje shvatio sam u koikoj sam prednostu u odnosu na pusace...
Probao jesam,ali sam brzo shvatio da mi to ne treba
H2SO4:
ja sam jedino navuchen na internet(mimimum 7sati dnevno pred monitorom) i na teretanu(mimimum 7 treninga sedmicno)
ne zalim se i ne mislim nishta smanjnivat
8)
IFBBPro:
--- Citat: H2SO4 Decembar 12, 2006, 10:20:44 pre podne ---ja sam jedino navuchen na internet(mimimum 7sati dnevno pred monitorom) i na teretanu(mimimum 7 treninga sedmicno)
ne zalim se i ne mislim nishta smanjnivat
8)
--- Kraj citata ---
Kad pocnes raditi smanjices vjeruj mi :D
Eh tema... ne pusim!! Nit sam ikad pusio 8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju