General Bodybuilding Discussion > Članci

PROBLEMI S KOJIMA CEMO SE PRE ILI KASNIJE SUSRESTI

<< < (3/4) > >>

Metak:
meni licno vinjak pomaze  ;D ;D ;D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Metak  Mart 07, 2015, 05:24:15 posle podne ---meni licno vinjak pomaze  ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

pa da
casica vinjaka i 1 bendzos na svakh 1 sat i tako 2 dana
posle,ili se ubijes ili ozdravs hahha

nikoladodic:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Mart 08, 2015, 11:28:52 pre podne ---
--- Citat: Metak  Mart 07, 2015, 05:24:15 posle podne ---meni licno vinjak pomaze  ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

pa da
casica vinjaka i 1 bendzos na svakh 1 sat i tako 2 dana
posle,ili se ubijes ili ozdravs hahha

--- Kraj citata ---

Ako rešiš da živiš, dva vinjaka, jedan bromanzepam, na svaka tri sata... I posle 15 godina ti bude boljeeee ;D

Black&Decker:

--- Citat: tenssa  Mart 07, 2015, 06:48:29 pre podne ---Ne treba brisati jer ako se vec spomenulo i polemise o pomenutom onda treba i diskutovati...

Btw negdje sam procitao da 80 posto ljudi koji pate od depresije mogu da se "izlijeci" fizickom aktivnoscu, odnosno 80 procenata tih koji pate od toga ne bi imalo probleme kada bi bili fizicki aktivni...

--- Kraj citata ---

jbg, prirodno je za coveka da radi (u smislu prostih poslova- fizicke aktivnosti)... a kada ga stavis u vestacke uslove, mora nesto da krene po zlu...

i bogati ljudi  vole da okopaju svoje dvoriste,sisaju travu,odrzavaju biljke da smire zivce.. moraju da se vrate prirodi, nije kancelarija i komp za coveka :P

@dejaNumber1 ti si pisao tekst?

dejaNumber1:
nisam pisao ja tekst sam preuzeo sa jednog stranog foruma ali nisam siguran bio da je reklama ovde dozvoljena..ali cim sam ga video mislio sam da je jako koristan

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju