General Bodybuilding Discussion > Članci
PROBLEMI S KOJIMA CEMO SE PRE ILI KASNIJE SUSRESTI
Pedja_Petrovic:
--- Citat: dejaNumber1 Mart 06, 2015, 05:29:39 posle podne ---Ako neko vama drag ima ovakav problem onda je to indirektno vas problem
--- Kraj citata ---
iz kog razloga bi to na bilo koji nacin bio moj problem,a ako ne utice na moje redovno funkcinosanje?
Molim te
nemoj samo o moralnim apsektima,jer onda to gubi smisao,kontkest i sve ostalo jer nije rec i o moralu vec o fiktivnim cinjenicama iz kog razloga bi bio moj ili tvoj problem,ako neka osoba koju poznajemo ima suicidne namere,a da to ne utice ni na koji nacin na obaljvanje nasih funkcija ni dirketno ni indirketno?
Pirat:
http://vukajlija.com/ne-pustati-blizu-brankovog/715456 ;D
dejaNumber1:
Pa vi Pedja kao moderator mozete izbrisati naslov, ili ukloniti ceo tekst a za ovo Vase pitanje je vec odlazak u dublju polemiku, ni ja nisam govorio o moralnosti jer svako ima svoje probleme, vec o nekim drugim stvarima to sto vi imate problem realno nije moj problem osim ako i mene ne ugrozavate zbog svojih problema ali covek je drustveno bice i okruzeni smo ovakvim stvarima direktno ili indirektno...Recimo glup primer ocete da idete na sparing a vas drug ne moze da vam pravi drustvo jer je umoran i prethodne noci se nije naspavao onda to postaje i vas problem, ili ako vam je zena u depresiji i ne zeli da vodi ljubav sa vama onda njena depresija postaje i vas problem, jer je covek drustveno bice okruzeno prijateljima i porodicom a ne jedinka za sebe
Pedja_Petrovic:
--- Citat: dejaNumber1 Mart 06, 2015, 09:31:53 posle podne ---Pa vi Pedja kao moderator mozete izbrisati naslov, ili ukloniti ceo tekst a za ovo Vase pitanje je vec odlazak u dublju polemiku, ni ja nisam govorio o moralnosti jer svako ima svoje probleme, vec o nekim drugim stvarima to sto vi imate problem realno nije moj problem osim ako i mene ne ugrozavate zbog svojih problema ali covek je drustveno bice i okruzeni smo ovakvim stvarima direktno ili indirektno...Recimo glup primer ocete da idete na sparing a vas drug ne moze da vam pravi drustvo jer je umoran i prethodne noci se nije naspavao onda to postaje i vas problem, ili ako vam je zena u depresiji i ne zeli da vodi ljubav sa vama onda njena depresija postaje i vas problem, jer je covek drustveno bice okruzeno prijateljima i porodicom a ne jedinka za sebe
--- Kraj citata ---
pa i sam si objasnio
naravno da je oj prolbem,ako dirketno ili indirektno utice na mene -UPRAVO to sam i rekao
A naravno da mogu da brisem ,menjam itd,ali ne vidim razlog zasto bih to uradio.
samo opusteno..
tenssa:
Ne treba brisati jer ako se vec spomenulo i polemise o pomenutom onda treba i diskutovati...
Btw negdje sam procitao da 80 posto ljudi koji pate od depresije mogu da se "izlijeci" fizickom aktivnoscu, odnosno 80 procenata tih koji pate od toga ne bi imalo probleme kada bi bili fizicki aktivni...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju