Ostalo > Offtopic

On line trener da ili ne

(1/9) > >>

Sasa024:
Vidi ovako.
Reskiras 1-2 izlaska mesecno u grad i umesto toga platis nekog licnog trenera ko ce ti napraviti plan i program ishrane i treninga. Za te pare mozes dobiti online coaching i radis tako. Najcistije i najjednostavnije i ne moras da razbijas glavu da li treba ovako ili onako i koliko i kad i cega da uzmem i kakvu kuru da odradim.
Jbg ja sam tako uradio posto samm prvu kuru radio sam i umastio se ko prasac. sad sam na dijeti i uskoro ako bude sve ok idem na drugu kuru koja mora biti uspesnija.

Bodyguardxmen:
Pa necu da placam trenere :D zato se i ovde obracam

Serbian Beast:

--- Citat: Sasa024  April 17, 2015, 05:16:49 posle podne ---Vidi ovako.
Reskiras 1-2 izlaska mesecno u grad i umesto toga platis nekog licnog trenera ko ce ti napraviti plan i program ishrane i treninga. Za te pare mozes dobiti online coaching i radis tako. Najcistije i najjednostavnije i ne moras da razbijas glavu da li treba ovako ili onako i koliko i kad i cega da uzmem i kakvu kuru da odradim.
Jbg ja sam tako uradio posto samm prvu kuru radio sam i umastio se ko prasac. sad sam na dijeti i uskoro ako bude sve ok idem na drugu kuru koja mora biti uspesnija.

--- Kraj citata ---

Zasto bi placao trenera , i to pogotovo online kad ide rekreativno ? Treba mu dan na forumu da poveze za ishranu sta da sta ne i koliko cega .

Bodyguardxmen:
Zapravo, planiram da se bavim bodibildingom. Trenutno planiram da, kad prodje ovo takmicenje u physique kategoriji, dodam malo gasa i da budem na bini kao BB. Ali bih prvi ciklus sam, bez trenera odradio. Zelja mi je osvojiti neku titulu,volim tu disciplinu, red i rad. :)

Sasa024:
Svako sa svojim novcem neka radi sta god hoce,ali sa kvalitetnim trenerom moze postici mnogo vise i lakse i brze (na kraju i jeftinije) nego da sam luta,pokusava i gresi jer tesko da ce sve proteci kao "po loju".

Ok kako god,to je moje vidjenje stvari.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju