Ostalo > Offtopic

On line trener da ili ne

<< < (9/9)

Hoop4Life:
Ja samo verujem da genetski neko moze biti predisponiran u odnosu na drugog u nekom vidu snage, da je osoba A brza i eksplozivnija od osobe B, a da je B snaznija od osobe A, tako nekako, tu utice dosta i konstitucija tela (govorim bez uzimanja ASS), a sto se tice genetika pravljenja misica, to je cista glupost, za to samo volja i disciplina :)

NPP:
Ovde ljudi stalno mešaju genetiku i genetički odgovor na hormone

Pedja_Petrovic:

--- Citat: NPP  April 22, 2015, 07:12:46 pre podne ---Ovde ljudi stalno mešaju genetiku i genetički odgovor na hormone

--- Kraj citata ---

ma i to
ali meni zaista nije jasno,kako se nekome sa 15 godina npr (nje bitno) vidi da je preodrdjen za body building npr?
MIslim,ja ne ogu da svhatim to i takvo razmisljanje
Sada je u sprotu malo drugacije,a se klinici vec sa 9-10 godina forsiraju u neke sprotove u kiojima njihovi roditelji vide LOVU-dakle,nema vise remena gde te trener lepo savetuje npr-sine,nisi ti za fudbal.Nije to dobro.Roditeljima objasni da dete nema npr motoricke sposobnosti adekvatan za bavljenje tim ili slicnm sprotivma i to je to.NE!! sada je obratno
ali da ne ulazimo u to

Pa evo onda,kako to i da li je moguce da u Srbiji vise nema ni jednog genetski superirnog Novaka Djokovcia,a toliko dece se gura u tenis :D Genetika? Ne bih rekao..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju