Ostalo > Offtopic

Anoreksija - pomoc molim

<< < (2/4) > >>

MrT:
Hvala na podrsci. Nadam se da neko zna osobe koje imaju pravo da ih vode na lecenje (tj. zna ko ima pravo i kako), ili znaju kako se mogu naterati da idu na lecenje. Jer ovo trenutno je ocigledno da pokusava da zamaze roditeljima oci.
10h straftanja dnevno je previse i za normalnu osobu, kamoli nju. Ali bilo koja rec o tome - bice samo jos jedna epizoda uzasnog besa, gde ona meni ozbiljno lici na osobu koja nije normalna uopste. jer ma koliko ja nekada bio nervozan, ne pada mi na pamet da kazem da bi se ubio izgladnjivanjem (ili bilo kako).

Jutros je samo rekla danas nista ne jedem, jer sam je pitao kako ce uklopiti veceru sa casom uvece.

Marko Kraljevic:
Много незгодна ситуација...

Друже, сам тешко да ћеш нешто урадити. Седи, причај са родитељима па онда у болницу јер они могу једино да ти помогну. Ми овде на форуму,веома тешко. Поготово је отежавајућа ситуација што твоја сестра очигледно не жели помоћ. Мислим да постоји могућност тј. мора да постоји могућност да је добровољно или пак на силу одведете код психијатра.

Пошто сам и ја из НиШ, могу ти на пп послати име докторке која је скроз ОК и скроз разуме пацијента па да се посаветујеш са њом шта чинити. Иако нисам компетентан, по мени је ситуација алармантна.

tenssa:
Iskreno, gadna situacija... Stvarno ne znam sta bih radio da se nekome meni bliskom tako nesto desi...

Стрелок:
Dal su tolike cišlje ovi doktori.. auh, zato mi iz Niša kad se razbolimo, nema nam pomoći

Black&Decker:
bolje da postavis pitanje na nekom medicinskom/psihoterapeutskom sajtu..
nemoj da batalis pricu tipa sta joj ja mogu kada ona ne zeli ili da se posvadjas sa njom.. to je bolest jbg, ne razmislja isto..

uzmi sve simptome koje mozes da nadjes sa neta pa joj daj da vidi i da se sama uveri da je u problemu..

ili najbolja opcija, idi ti sam bez nje posavetuj se sa nekim psihijatrom kako da joj pomognes i nagovoris je da dodje kod njega... ovako laicki da sam glumis lekara, mozda mozes i da pogorsas stvari,da kazes sta ne treba pa da proradi inat...

165 cm - 35 kila ... pa sta je to jbt..

http://www.dragisamisovic.bg.ac.rs/stranice/c_bolnice_psihijatrija.html
pitaj  telefonom,da li mozes nekako preko uputa ili sta ja znam... raspitaj se... sigurno oni mogu pomoci
verujem da ima privatnih klinika koje se bave time..sta znam..pitaj da ti preporuce nekoga iz nisa,pre ces je nagovoris tamo nego da dolazi u bg

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju