General Bodybuilding Discussion > Članci

Getting Ripped by Trevor Smith

<< < (2/3) > >>

Vladar:
Bravo Sasa!

Primjetio sam taj lijek i znam da ga je i Pedja kritikovao, tj njegovu ucinkovitost i novac koji je potrebno izdvojiti za njega... Ovaj text je po mojoj procijeni Trevor napisao prije minimum 5-7 godina tako da mozda i odtud taj neki njegov propust, ako ga mozemo tako nazvati.

U svakom slucaju volio bih da i ubuduce i Ti i drugi iskusniji clanovi skrecu paznju na ono sto ne vide kao ispravno u textovima koje prenosim jer je i moj cilj da to zajedno pogledamo i izmjenimo misljenja...Nekad cu prirediti i nesto sa cime se uopste ne slazem, a sve da bi se sto vise tema pokrenulo i da bi sve oblasti bile pokrivene na pravi nacin...

;-)

sasacg:
Vazda spremni za saradnju :wink:

A sto se tice anadrola,on je relativno jeftin...problem je sto od jetre pravi sir,od koze kratere,a od misica vodene balone :twisted:

thor:
kao u uvijek vladar super info,
bravo stari ti si broj 1
pozz

Polomac:
odlican text,nego kad pomenu vic richardsa,kakva li je njegova dijeta kad je dnevno jeo i do 3kg pirinca,da 3kg,par kila belog mesa  i nezna se koliko belanaca.a imam i onaj dvd bitka 98,muscle mashine kevin je stvarno nenormalan par nedelja pred takmicenje on trpa na benc kako sam ja brojao,piramida 100-145-185-kg i to uradi osmice,pa onda 225,6-ticu,pa dodao je jos bar po 5kg sa strane i uradio trojku.pa prelazi na kosi gde cepa sa 200.ludo.....

Do_Or_Die:
Jako informativan clanak, hvala vladar i ostali... Pitanje- koliko je dovoljno vremena da odvojis za dijetu ako si izmedju 15-17 procenata tjelesne masnoce...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju