Ostalo > Offtopic

Misicna definicija

(1/4) > >>

oldschool:
Ovako, imam par pitanja u vezi definicije.

Cuo sam da za definiciju treba vezbati sa manjom tezinom a veliki broj ponavljanja.

Pa spored toga sam ja ovako rasporedio raspored treninga, pa recite mi jeli to dobro ili ne.

Ponedeljak:
Biceps (Standing Barbel Curl) 1 seriju od po 300 ponavljanje (Tezina: 2kg) mogu i vise od toga a to cu ovih dana da zgolemim do 400-500
Sklekovi
Trbusnjaci (300 ponavljanja, 2 puta ujutro i uvece)
Kardio Trening (Trcanje od po 20 km tempo)

Utorak:
Kardio Trening (Trcanje 20 km tempo)

Sreda:
Kardio Trening
Trbusnjaci
Biceps (Dumbell Curl Standing 2 serie od po 100 ponavljanja, Standing Barbel Curl 1 serija od po 300 ponavljanje)

Ovako mi ide trening skoro svaki dan osim jedan dan ako odmorim (u mom slucaju retko odmaram jer mislim da nema potrebe odmarati 1 dan bez vezbanje ili vise s obzirom da ja odmaram kad spavam, spavam po 10h  nekad vise :D )

Posto radim definiciju, jel dobra ta kilaza (2 kg) sa vise ponavljanja

Ovako sam poceo 1-2 dana  pa da vidim promene.

Neki savet za definiciju?

Kad sam radio za definiciju sa visom kilazom npr 10 kg, nije mi nikad ni uspelo, osim sto uvecam ruku, al to ne zelim jer hocu sad da izdefinisem ruku pa kasnije kad radim za vise tezine da mi misic raste u formi.

Edit: Takodje vezbam i  Zgibove

--- Citat ---Preuzeto sa muskimagazin(dot)rs

Bitno da znate samo jednu stvar ako želite definiciju, a to je „VIŠE PONAVLJANJA SA MANJIM TEŽINAMA“. To je osnovna razlika između treninga za definiciju i masu.

--- Kraj citata ---

Kokiroki:
Moj predlog ti je da i utorkom uglavis nekako biceps, ako imas vremena. Jos nesto, ja mislim da bi ipak trebalo da se drzis tegova od 1,5kg a ako bas nemas onda i 1kg nije lose.
Edit: Nisi napomenuo da li radis brachials, ako si slucajno zaboravio, to je neizostavni deo svakog kvalitetnog treninga ;)

oldschool:

--- Citat: Kokiroki  Jul 06, 2015, 06:29:46 posle podne ---Moj predlog ti je da i utorkom uglavis nekako biceps, ako imas vremena. Jos nesto, ja mislim da bi ipak trebalo da se drzis tegova od 1,5kg a ako bas nemas onda i 1kg nije lose.
Edit: Nisi napomenuo da li radis brachials, ako si slucajno zaboravio, to je neizostavni deo svakog kvalitetnog treninga ;)

--- Kraj citata ---
Radim Brachials, to ne izostavljam ga ja :D Iako me zezas :D

Naravno promenicu i u Utorak ima da uglavim sve vezbe kao i trbusnjaci. Jos neki savet? serije, ponavljanja itd xD :D

Kokiroki:
Samo pici buraz tako, ima da budes kao Jeff Seid

DonNbg:
Ja mislim da odavno ovde nisam video ovakav bzvz plan, bez uvrede:)) pa ja mislim da ce se ovo "ponavljanja za def i masu vrteti po teretanama do 5 svetskog rata..:) iskreno ko ti je rekao da tako radis za definiciju? kljuc za def ti je kardio(npr trcanje,plivanje) + adekvatna ishrana. dobronameran savet! au sad vidim da radis skoro samo biceps ..HIT:))) ali ne intervalni trening nego u smislu smeha haha do jaja... A da ..Kokiroki koji si Petar Lozačov hahaha bravo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju