Ostalo > Offtopic
Misicna definicija
oldschool:
--- Citat: Don87 Jul 06, 2015, 07:14:31 posle podne ---Ja mislim da odavno ovde nisam video ovakav bzvz plan, bez uvrede:)) pa ja mislim da ce se ovo "ponavljanja za def i masu vrteti po teretanama do 5 svetskog rata..:) iskreno ko ti je rekao da tako radis za definiciju? kljuc za def ti je kardio(npr trcanje,plivanje) + adekvatna ishrana. dobronameran savet! au sad vidim da radis skoro samo biceps ..HIT:))) ali ne intervalni trening nego u smislu smeha haha do jaja... A da ..Kokiroki koji si Petar Lozačov hahaha bravo
--- Kraj citata ---
Kardio vec praktikujem kao sto sam napisao gore (Trcim oko 6 km u jednom pravcu tempo).
Ali to da jedan moj drug praktikuje za def manju tezinu (2 kg sa vise ponavljanja) vec ga oformio, licno sam se uverio jer sam ga gledao kako trenira.
Hah, od kardio samo nece nicega da se oformi, to ti kazem jer sam ranije dok sam igrao fudbal, trcio sam ko konj, a ipak od definicije nista.
Pa sad ovo mi je vec 2 dan, a vec ceo dan osecam bol u misicima to znaci da zasad je sve ok. Oko ishrane tu se slazem, ali sad ja masu dovoljno imam tako da necu samo da imam masu, vec fora je u definiciju. Trbusnjaci mi se vec vide, a da sam ih radio 2x nedeljno, nista od toga.
Zato sam pitao oko ovog, jer sad sam krenuo na definiciju i naravno pazim koliko kalorie unosim.
Pirat:
citaj malo forum , masa kao i definicija se rade u kuhinji , HIT kardio je sredstvo koje treba da pripomogne... ali bez ishrane nista... to sa 2 kg je mlacenje da ne kazem cega po slami... Nemojte ljudi ovakve teme i budalastine , ovo bi admini trebali da brisu... cist spam...
oldschool:
--- Citat: pirat Jul 06, 2015, 08:45:31 posle podne ---citaj malo forum , masa kao i definicija se rade u kuhinji , HIT kardio je sredstvo koje treba da pripomogne... ali bez ishrane nista... to sa 2 kg je mlacenje da ne kazem cega po slami... Nemojte ljudi ovakve teme i budalastine , ovo bi admini trebali da brisu... cist spam...
--- Kraj citata ---
Pa ako ti tako mislis onda okej, ne ljutim se ja. Ja sam licno video kako moj drug za def trenira sa 2kg teg i to sa preko 100 ponavljanja za definiciju, i sad mu je misic sve izdefinisan na ruku, ne kazem ja da je samo do vezbanje kljuc definicije, ali pojenta je kao sto u prvom postu sam citirao kazu "Vise ponavljanja sa manjom tezinom za definiciju" Pa sad ti zakljuci.
Sto manja tezina a sto vise ponavljanja to je bolje za definiciju. Izvinjavam se za ovaj referat, nego sam trazio neki predlog. Za Kardio reko sam ti da vec radim to svaki dan, ali nije sve pojenta u kardiu, moj drug radi kardio al i vezba sa manjom tezinom (2 kg) da se ne ponavljam stalno.
Kokiroki:
Pa i ja ti kazem nije pojenta u kardiju, ali ipak je tvoj drug napredniji od tebe, tebi je 2kg previse
Pirat:
--- Citat: oldschool Jul 06, 2015, 10:16:15 posle podne ---
--- Citat: pirat Jul 06, 2015, 08:45:31 posle podne ---citaj malo forum , masa kao i definicija se rade u kuhinji , HIT kardio je sredstvo koje treba da pripomogne... ali bez ishrane nista... to sa 2 kg je mlacenje da ne kazem cega po slami... Nemojte ljudi ovakve teme i budalastine , ovo bi admini trebali da brisu... cist spam...
--- Kraj citata ---
Pa ako ti tako mislis onda okej, ne ljutim se ja. Ja sam licno video kako moj drug za def trenira sa 2kg teg i to sa preko 100 ponavljanja za definiciju, i sad mu je misic sve izdefinisan na ruku, ne kazem ja da je samo do vezbanje kljuc definicije, ali pojenta je kao sto u prvom postu sam citirao kazu "Vise ponavljanja sa manjom tezinom za definiciju" Pa sad ti zakljuci.
Sto manja tezina a sto vise ponavljanja to je bolje za definiciju. Izvinjavam se za ovaj referat, nego sam trazio neki predlog. Za Kardio reko sam ti da vec radim to svaki dan, ali nije sve pojenta u kardiu, moj drug radi kardio al i vezba sa manjom tezinom (2 kg) da se ne ponavljam stalno.
--- Kraj citata ---
Ma znam sta hoces da kazes, ali ima mnogo bolji pristup celoj toj prici , procitaj malo forum , izdvoj vreme pa probaj ,eksperimetnisi ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju