Ostalo > Offtopic
Metabolic Damage
arnes15:
Zdravo
Imam jedno pianje na ovu temu, jer se trenutno nalazim u toj siutaciji
Dakle isao na sam na definiciju, ali sam prevelikim deficitiom, sa 2700 kalorija na dan koliko mi treba za odrzavanje na 1600-1700 uz 4 puta dizanje utega i 3 puta hiit. Moja vsina 181, tezina 77kg.
Skinuo sam ja 3 posto bf, sada sam dosao na otp. 12 posto i ne mogu vise skidati.
Radio sam nalaze i tiroksin je snize, temp. ujutro mi snizena i kortizol povecan.
Jel sada na meni da postepeno 100-150 kalorija dodajem svake sedmice do vrijednosti od 2700.
Kroz jedno 30-40 dana. i pitanje ako je neko imao slicno iskustvo, hocu li moci skinuti u tom periodu masti odredjen udio, ne veliki ili pak ne.
I takodje kada dodjem do 2700 kalorija hocu li onda uzeti manji deficit od otp. 20 posto, sto je oko 500 kalorija.
S postaovanjem
BUKAS:
Da ono na sta upozoravam ljude. Tako je dizi postepeno uh i dalje ces da gubis kilazu bez brige.
arnes15:
hvala ti.
znam da je greska bila.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: BUKAS Jul 18, 2015, 12:57:20 posle podne ---Da ono na sta upozoravam ljude. Tako je dizi postepeno uh i dalje ces da gubis kilazu bez brige.
--- Kraj citata ---
tacno
samo se nekako bojim da njegovi rezovi su bili vise nego dramativni,a on kako iznove price mogu da vidim je opterecen sa brojanjem kalorija a sto je glupost i to se zna,a jos ako su cal po sistemu : kaj mi stara skuha,samo manje...e jb
arnes15:
Opterece jeste. Brojanje je bilo tacno noje islo u deficit.
Pitanje je prema iskustvu prisutnih je li bolje ici na reverse dieting navedeni
Ili pak na deficit od oko 500 kalorija sa 2700 na 2200, posto je primarni cilj jos skinuti pa onda na reverse dieting?
Ili cu pomocu reverse sietinga skinuti jos bf jer je ipak deficit.
Hvala
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju