Ostalo > Offtopic
Metabolic Damage
Pedja_Petrovic:
--- Citat: arnes15 Jul 18, 2015, 08:23:54 posle podne ---Opterece jeste. Brojanje je bilo tacno noje islo u deficit.
Pitanje je prema iskustvu prisutnih je li bolje ici na reverse dieting navedeni
Ili pak na deficit od oko 500 kalorija sa 2700 na 2200, posto je primarni cilj jos skinuti pa onda na reverse dieting?
Ili cu pomocu reverse sietinga skinuti jos bf jer je ipak deficit.
Hvala
--- Kraj citata ---
ajde napisi kako se hranis tacno :)
arnes15:
1. Dorucak: oko 80 grama zobi ujutro, 6 bjelanaka, oko 10 grama badema.
2. Pwm: mjerica i po wheya, 20-25 grama prostog secera
3. Tuna i po, 300 grama smedjeg graha ili rize oko 50 grama.
4. posni sir, oko 300 grama, bademi opet oko 10-15 grama ili 200 grama puretine.
5. Kazein, mjerica i po sa tipa nekim vocem i opet badem.
Ciljam da na kraju ispadne oko: 200 grama proteina, 150 grama uh i 60 grama masti, vlakana oko 30-40
Hoce li ovo bitii dobar pomak sa 1700 kalorija na 2000 i hocu li povecanim unosom hrane biti u mogucnosti nastaviti gubitak masti, jer sam bio stao?!
Lp
BUKAS:
Al sto bacas zumanca? Bacis zumance a dodas badem. Nigde veze.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: arnes15 Jul 20, 2015, 10:26:27 pre podne ---1. Dorucak: oko 80 grama zobi ujutro, 6 bjelanaka, oko 10 grama badema.
2. Pwm: mjerica i po wheya, 20-25 grama prostog secera
3. Tuna i po, 300 grama smedjeg graha ili rize oko 50 grama.
4. posni sir, oko 300 grama, bademi opet oko 10-15 grama ili 200 grama puretine.
5. Kazein, mjerica i po sa tipa nekim vocem i opet badem.
Ciljam da na kraju ispadne oko: 200 grama proteina, 150 grama uh i 60 grama masti, vlakana oko 30-40
Hoce li ovo bitii dobar pomak sa 1700 kalorija na 2000 i hocu li povecanim unosom hrane biti u mogucnosti nastaviti gubitak masti, jer sam bio stao?!
Lp
--- Kraj citata ---
ti ove nemas ni blizu 200 gr B...npr..
a KALORIJE nisu bitne...
povecaj unos masti na 1 gr po kg tezine,povecaj unos B,a Uh drzis pod kontroloom po sistemu,razlicita kolcina svaki dan
itd itd itd
arnes15:
ne bacam ih ja uvijek, nekada nijh koristim kao izvor masti, nekada bademe.
hvala na odgovoru, jos samo ovo, posto predpostavljam da mi vi najbolje mozete reci:
Kakva je adaptacija organizma sa postepenim povecanjem kolicine hrane, znam da tijelo postaje vise kao napuhano zbog unosa uh i vezivanja vode. ako postepeno idem sa sedmicnim povecanjem hrane, hocu li i dalje moci smanjiti bf jer bi bio u energetskom suficitu?!
S postovanjem
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju