Ostalo > Offtopic
Pomoć-Udubljeni grudni koš
kakarot:
--- Citat: StefanPo Jul 30, 2015, 02:46:07 posle podne ---Bio sam kod doktora,preporucio mi je plivanje,ali da se to ne moze mnogo ispraviti,za teretanu mi nista nije rekao.E ja imam ono suprotno od pilecih prsa..:D Poceo sam da radim sklekove,ali sa time ne mogu da popunim tu rupu u sredini grudi.Mozda znate neke bolje vezbe?
--- Kraj citata ---
opet kazem pitaj docu za teretanu :P
licno radio sam 3 ravni 3 kosi 3 kontra 3 propadanja i doslo je sve na svoje 8)
meni je receno sto vise dobijes mase manje se primjetiti jel sto i logicno :D e sad vjerovatno isto vazi i za tvoj slucaj
misa011:
--- Citat: kakarot Jul 30, 2015, 05:45:21 posle podne ---
--- Citat: StefanPo Jul 30, 2015, 02:46:07 posle podne ---Bio sam kod doktora,preporucio mi je plivanje,ali da se to ne moze mnogo ispraviti,za teretanu mi nista nije rekao.E ja imam ono suprotno od pilecih prsa..:D Poceo sam da radim sklekove,ali sa time ne mogu da popunim tu rupu u sredini grudi.Mozda znate neke bolje vezbe?
--- Kraj citata ---
opet kazem pitaj docu za teretanu :P
licno radio sam 3 ravni 3 kosi 3 kontra 3 propadanja i doslo je sve na svoje 8)
meni je receno sto vise dobijes mase manje se primjetiti jel sto i logicno :D e sad vjerovatno isto vazi i za tvoj slucaj
--- Kraj citata ---
Isao sam kod doktora rekao je da je operacija soluciju ali kod njih je samo operacija nista vise. Koje vezbe bi mogao da radim kuci kako bi to ispravio neke sklekove nesto visok sam 190 tezak 70kg 98 godiste
kakarot:
licno radio sam 3 ravni 3 kosi 3 kontra 3 propadanja i doslo je sve na svoje
meni je receno sto vise dobijes mase manje se primjetiti jel sto i logicno e sad vjerovatno isto vazi i za tvoj slucaj
sve ti je tu receno :P :D
misa011:
Ja ne znam nista od tim vezbama ako bi mogao da mi pojasnis malo
kakarot:
joj brate pa potrazi na yt :P :D
https://www.youtube.com/watch?v=b0VBcUdMJDc ove vjezbe sa sipkom idu redom ravni kosi kontra
https://www.youtube.com/watch?v=_6SLTY6lHoQ a ovde su ti propadanja...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju