General Bodybuilding Discussion > Članci
22-Inch Gun Blasting with Gustavo Badell
princo:
Sjajan text! Kao i uvek!!!
princo:
Ako bi isao kao sto on radi:
Ponedjeljak: ramena, biceps
Utorak: grudi, listovi, stomak
Srijeda: kvadricepsi (ujutro), zadnja loza (popodne)
Cetvrtak: odmor
Petak: ledja, listovi
Subota: triceps i trapezi
Nedjelja: odmor
Posto od septembra nastavljam sa masom trazim neki program koje uglavnom menjam kao i vezbe. Ovaj njegov mi dobro zvuci, mislim na raspored. Samo sto je meni biceps i triceps losa partija. Ne znam da li je dobro da triceps ostavljam na kraju nedelje ili ipak kao sto sam ranije radio biceps i triceps da radim zajedno ponedeljkom. Noge bi radio sredom a odmor bi ostavio za subotu i nedelju.
Vladar, jel postoji neko iz krugova BB-a koji je imao problem sa razvojem ruku ali opet je u tome uspeo da ih izgradi i da je pisao o tome?
Sve mi dobro ide ali ruke zaostaju. Pokusao sam sve moguce varijante sa puno serija a male tezine, velike tezine malo serija itd. Radio sam nekad 4 serije pa sam probavao sa vise serija (oko 10), menjao stalno vezbe ali ne ide.
Voleo bi tako neki tekst da procitam. Da mi da malo stimulansa jer mi se nekako ne prihvata da su mi ruke problem zbog genetike. Mada opet treba da budem skroman, nisam ja dugo u ovome...
Polomac:
Exclusive: A Day With Gustavo Badell
http://www.probodybuilding.com/video/video-interviews/exclusive-a-day-with-gustavo-badell.php
tadiano:
gj Vladar!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju