Hahaha...
Ma neka neka
Ja se prepustim kako Steva kaže i cepamo !
Stvarno svaka preporuka i svaka zahvalnost!
Uvek tu da odgovori na pitanje , da podrži da OBJASNI !
Evo koliko saradnujemo godinu i više... mogu da kažem da smo i prijatelji postali ! Ne gledam ga više kao trener, nutricionistu itd... nego bas kao ortaka i prijatelja !
Cenu saradnje neću ni da komentarišem ... jer koliko znanja ima i koliko sve drži u malom prstu.. šta sve dobijete.. cena je stvarno... Neću ni da komentarišem nagli porast raznih “Instagram trenera” koji su malo odradili teretanu i sredili ishranu i sad su “znalci” veliki. Verujte ... JA SAM doktor za njih ... kamo li Stevan... ono.. neću ni da komentarišem.
Sto je najbitnije... zna kada , kako i zašto ! Zna kako i šta “kad stane i neće dalje” i “ neeeeceeee” ... A stajalo je , i NIJE HTELO , a postovalo se sve.... Eeee onda bata Steva kaže... “Ok, ajde sada OVAKO zbog toga i toga” ... ti kao ... sumnjivo ti to ali ajde promenis.... I RAAAADI BURAZERU!!!
Vidite koliku smo razliku napravili.... I nije išlo glatko sve vreme, i znalo je zajebano da bude... ali mogu da kažem sada da bez Steve SIGURURO ne bi postigao ovakvu promenu !!!
Idemo sada dalje.... biće ovo još bolje 😜😜😜💪💪💪🙏🏻😍