Ostalo > Offtopic
Pocetnik trazi pomoc
Stevan Čerubdžić:
Ne moze svako da pise drugacije. Moze samo da se pise dobro i pogresno, tako da nema tu 2 babe 3 babe, protein je protein, hidrat je hidrat, sad sto neko pije kreatin ujutru neko pre treninga to je stavka bitna 1%. Napisi plan ishrane koji si zamislio da ides.
Milos9999:
Evo ovako.. Sad nzm tacno unapred plan ishrane , ali temelji se uglavnom na proteinima.. Npr danasnji plan ishrane mi je bio : DOrucak : Kajgana 5 jaja i grcki jogurt , paradajz salata , Rucak : Kuvano pa malo isprzeno belo meso sa paradajz salatom, Vecera : pire krompir i salata :D izmedju rucka i vecere sam popio jedan sejk ( whey, banana i mleko ) ... Dalje nzm sta da kazem, za dorucak uvek jedem jaja i pijem grcki jogurt, a za rucak i veceru smislim u toku dana :)
Stevan Čerubdžić:
Posto si od skoro u prici i od skoro si presao na ovaj rezim ishrane ovo je korektno.
Samo bi bilo dobro da rasporedis to malo bolje, toliko i toliko jaja, posle treninga meso i pirinac da imas. Vecera ti je lose jer je krompir izvor skroba a salata izvor vlakana, nemas protein u tom obroku. Ubaci neko meso tu, jaja ili sir da telo ima nutrijente da gradi tokom sna.
Jos si nov u svemu ovome zato je bitno da ispravljas jednu po jednu stvar i nece ti biti toliko nabacano i previse informacija kao sto kazes.
Milos9999:
Korigovacu sve to , hvala na pomoci :) a sad me jos samo interesuje, je l da nastavim sa Full body treningom, ili da predjem na Split ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju