Ostalo > Offtopic

Sta se desilo sa Lazicem?

<< < (3/5) > >>

Pedja_Petrovic:
mislim da ce lazic dati sam vise info..

samo bih hteo da kazem da je on jedan feneomenaln momak i pored svih sranja koje smo imali o on i ja sada znamo zobg cega,mi saradjujemo odlicno..

@manimal.

stari..nista se nece brisati

DIJAN JAHJEFENDIC:
Druze Lazicu,
necu ulaziti u polemiku zbog cega vise nisi na Yu forumu, samo cu da kazem da mi je iznimno drago sto si dosao i sto te imamo na ovom nasem forumu!
Osoba poput Tebe mnogo vrijedi, jer malo je onih koji imaju znanje kao Ti i Pedja!
Ovim putem Ti zelim dobrodoslicu, nadam se da ce Ti biti ugodno se druziti sa nama na ovom forumu i da ces svoje veliko znanje podijeliti sa nama, jer mnogima je potrebno!?
Veliki pozdrav!
Dijan

gavranac:
Jednom prilikom sam vec izrazio svoje mishljenje o takvim stvarima, ali nema svrhe da nagadjamo shta i kako dok se Lazic ne javi. Poznajem ga samo koliko njegove postove na tri foruma koje posecujem i zaista imam izuzetno mishljenje i krajnje poshtovanje prema choveku, a nisam prochitao bilo shta shto bi trebalo sankcionisati na ovakav nachin, ali opet...sachekajmo njega.

BEGINER 2251989:

--- Citat: Corey  Januar 11, 2007, 03:02:01 pre podne ---Ljudi, zašto pričate o drugom forumu kako je šteta da nije više tamo,
bolje da budete zadovoljni što imamo nekvog takvog čoveka ovde.

--- Kraj citata ---
Upravu si potpuno sa ovom recenicom...Sta se desilo na forumu ili ne to samo Lazic zna,da li ce otkriti ili ne i to je njegovo.

LazicExyu:
Ne bih da iznosim razloge zbog kojih sam napustio jufitnes, odluka je bila moja.
Da tom pricom ne ispadnem gori od dvoje ljudi tamo, zbog kojih sam otisao.
Hvala vama svima koji ste pisali a i vama koji  niste,jer sto kaze pedja mi svo uspeli da izgladimo neke odnose koje mi  nismo ni zategli,
tako da sve ostalo nije ni bitno.
Ja sam tu i a o udjem u neku novu pricu sa sajtom ,opet bicu tu i pisacu samo kada,nema moderatora u momentu da vam kazu nesto a u isto vreme da bude pametno to sto kazem.

"nista ne traje vecno,"tako kaze jedan moj prijatelj :wink:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju