Ostalo > Offtopic
Brijanje
ABCProtein:
Zanima me posto se dosta Bodibildera izbrijava, da li se moze spreciti ono crvenilo i osip? Desavalo mi se jedanput samo da obrijem grudi i posle toga vise nisam, jer sam imao osip koji me je peckao i bilo je trajalo 3-4 dana sve ukupno! :o
Video sam da se prodaju posebni brijaci na internetu koji imaju neku gumicu gore i uz pomoc virbacije dolazi do kvalitetnijeg i sigurnijeg brijanja.
Pod 2) - Nikada nisam bio na tretman hladnim voskom, znam da boli i da je neprijatno, ali sam cuo da posle tog tretmana je maljavost malo smanjena, posto se iz korena cupaju dlake i dlaka je svetlija i redja? Da li je neko radio tretman i kakva su iskustva?
Pirat:
to ti varira od osobe, neko ima jace dlake neko slabije, isao sam na hladnu depilaciju vise puta i na kraju sam odustao ... jednostavno kolicina bola koji pretrpis da bi to skinuo se ne isplati te muke... dlaka nit je redja nit je tanja... nekada su one sitne bubuljice prisutne nekada ne... tako da na kraju obican brijac radi posao iovako to neko vece brijanje padne pred more tako da nije frka neka, to je kod mene jednom godisnje,a ako zelis trajno da ih se otarasis postoji laserska depilacija koja kosta boga oca... ne znma dal je to isto sto i ova foto eiplacija ili je to sada neki novi fazon...
Stevan Čerubdžić:
Ako hoces brijanje onda uzmi kremu za depilaciju, afroditinu najbolja je i najlepse mirise. Ako hoces bas depilaciju, posto se depiliram od 18 godine kupi epilator. Otkad sam ga uzeo ne idem na depilacije i koza mi je glatka stalno jer cim malo primetim da rastu odma ih uklanjam. To crvenilo tretiraj bejbi puderom. Sto se lasera No Vello u bgu, doktori rade, svaka preporuka, 30e po regiji sto je super cena. Ne prorede se dlake depilacijom ja bar znam
Pirat:
--- Citat: Stevan Cerubdzic Jul 19, 2016, 05:46:44 posle podne ---Ako hoces brijanje onda uzmi kremu za depilaciju, afroditinu najbolja je i najlepse mirise. Ako hoces bas depilaciju, posto se depiliram od 18 godine kupi epilator. Otkad sam ga uzeo ne idem na depilacije i koza mi je glatka stalno jer cim malo primetim da rastu odma ih uklanjam. To crvenilo tretiraj bejbi puderom. Sto se lasera No Vello u bgu, doktori rade, svaka preporuka, 30e po regiji sto je super cena. Ne prorede se dlake depilacijom ja bar znam
--- Kraj citata ---
imas neki link posto ima ih vise sa tim nazivom ... i koja su tvoja iskustva? jel se posle vraca dlaka ? to 30 e po regiji i nije mnogo toliko , ja sam cuo mnogo vece cene...
Stevan Čerubdžić:
https://m.facebook.com/NoVelloSrbija/?tsid=0.009626472064879765&source=typeahead
Odradis 4 do 5 tretmana i miran si nekih 5 godina. Plus sto imaju akcije tipa 5 regija za 120e itd. Dakle za oko 600 evra mozes celo telo u 5 tretmana da resis na 5 godina.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju