Ostalo > Offtopic
Brijanje
Pirat:
to nij eisto sto i laser ? jel laser bese skida za ceo zivot ili opet rastu dlake ? inace na 5 godine je isto resen problem neg ome zanim aako znas koja je razlika... i posle tretmana jel treba necim da se mazes ili je to to , nema iritacije?
Stevan Čerubdžić:
Laserom je i ovo. Ali nista ne skida za ceo zivot. 5 god je po meni odlicno. I posle tih 5 se samo neke vrate tako da ce onda trebati oko 2 tretmana. Tamo sve dobijes od preparata a ima i onaj sun laser gde mozes ici po suncu posle epilacije. Nems iritacije, dlake ispadnu neke porastu te resis sl tretmanom i tako x5. Tretman je na 2 meseca s tim sto u tom periodu nemas dlake.
Pirat:
odlicno je , nego sta , laser je mnogo skuplji.. jel mozes da se taj dan znojis treniras ili moras da mirujes da prodje ... btw hvala na infou
Stevan Čerubdžić:
Mislis posle? Trebalo bi da mozes jer odrade bas profesionalno i posle tretmana. Da da ovo definitivno svakom preporucujem ko misli da uradi epilaciju.
ABCProtein:
--- Citat: pirat Jul 19, 2016, 09:09:41 posle podne ---odlicno je , nego sta , laser je mnogo skuplji.. jel mozes da se taj dan znojis treniras ili moras da mirujes da prodje ... btw hvala na infou
--- Kraj citata ---
Gospodine, postujem ja sve to ali laserska epilacija prava s originalnim laserom traje isto tako samo sto su tretmani bolni. Laserski snop prodire duboko kroz dlaku, spaljuje nju i koren. Tretman celog tela kosta oko 1000=1500e
To je samo jedan tretman a potrebno je 5-6 pa mi se nekako vise isplati da dignem kredit ili prodam njivu u selu i kupim laser taj za 6000e i radim sam tretmane :P
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju