Ostalo > Offtopic

Brijanje

<< < (3/5) > >>

Stevan Čerubdžić:
Nisi procitao. Bezbolno je skoro i kosta 30e po regiji. 2010. jeste bilo 1500e i bolelo ali je danas to dosta napredovalo i doktori rade epilacije.

ABCProtein:

--- Citat: Stevan Cerubdzic  Jul 19, 2016, 10:33:07 posle podne ---Nisi procitao. Bezbolno je skoro i kosta 30e po regiji. 2010. jeste bilo 1500e i bolelo ali je danas to dosta napredovalo i doktori rade epilacije.

--- Kraj citata ---

Cek, ne moze dlaka da se progusti  :D
Laserom umrtvujes koren, spaljujes ga, to je isto kao i kada imas seboreju pa ti npr opada kosa, taj koren kad propadne, tu nema vise rasta, osim transplantacija kose koja je druga prica!

Link koji ste ostavili je Fotoepilacija, to nije trajno, to je privremeno. Tu laser deluje impulsnim svetlom na koren, i dlaka raste po 1mm u mesec dana - taj laser samo usporava rast dlaka, on ne spaljuje koren.

Evo vam tel od Dermatim-a pa porazgovarajte s njima. Pacijenti dolaze 10g tu i niko se nije vratio u staro stanje posle 5-6 tretmana

011/26-22-289

Pedja_Petrovic:

--- Citat: ABCProtein  Jul 20, 2016, 12:32:10 posle podne ---
--- Citat: Stevan Cerubdzic  Jul 19, 2016, 10:33:07 posle podne ---Nisi procitao. Bezbolno je skoro i kosta 30e po regiji. 2010. jeste bilo 1500e i bolelo ali je danas to dosta napredovalo i doktori rade epilacije.

--- Kraj citata ---

Cek, ne moze dlaka da se progusti  :D
Laserom umrtvujes koren, spaljujes ga, to je isto kao i kada imas seboreju pa ti npr opada kosa, taj koren kad propadne, tu nema vise rasta, osim transplantacija kose koja je druga prica!

Link koji ste ostavili je Fotoepilacija, to nije trajno, to je privremeno. Tu laser deluje impulsnim svetlom na koren, i dlaka raste po 1mm u mesec dana - taj laser samo usporava rast dlaka, on ne spaljuje koren.

Evo vam tel od Dermatim-a pa porazgovarajte s njima. Pacijenti dolaze 10g tu i niko se nije vratio u staro stanje posle 5-6 tretmana

011/26-22-289

--- Kraj citata ---

licno bih voleo da nemam nigde dlake osim na obrovama i da mi seborreja obuhvati celo telo :)
ali na zalost,dlakav sam kao neandratalc i sa dugogodisnjim brinjem,depilacijma i sta sve ne,zbog takmicenja,jos sam vise pogrosao stanje.
Mislim da bi meni trebalo jedno 10 000 eu da dovedem na level : prihvatljivo :D :D
tako da za nasu zemlju,koji kasni za svim 10ak god,ovo su jos uvek svirmiski skupe opcije
a za 10 god,nekako sam siguran da mi vise nece biti ni bitno:D :D

Pirat:

--- Citat: ABCProtein  Jul 19, 2016, 10:20:15 posle podne ---
--- Citat: pirat  Jul 19, 2016, 09:09:41 posle podne ---odlicno je , nego sta , laser je mnogo skuplji.. jel mozes da se taj dan znojis treniras ili moras da mirujes da prodje ... btw hvala na infou

--- Kraj citata ---

Gospodine, postujem ja sve to ali laserska epilacija prava s originalnim laserom traje isto tako samo sto su tretmani bolni. Laserski snop prodire duboko kroz dlaku, spaljuje nju i koren. Tretman celog tela kosta oko 1000=1500e

To je samo jedan tretman a potrebno je 5-6 pa mi se nekako vise isplati da dignem kredit ili prodam njivu u selu i kupim laser taj za 6000e i radim sam tretmane  :P

--- Kraj citata ---

Ja tebe bratski nista nisam razumeo... ali slazem se sa time za njivu  ;D , pa i neka nasa pevaljka je tako prodala kravu da bi dosla u BEOgrad i obogatila se od muzickog biznisa, mozda i tebi krene, evo Pedja moze da ti bude pacijent/model , neki fotoseshn ovo ono , pre i posle slike, kada spadnu dlake mislice ljudi  da taj laser bilduje misice pored toga sto skida dlakinjejzere..

Pedjos kasnije ces mi se zahvaliti sto sam ti resio problem dlaka, jedan the bcaa limun ...  ;D

trevor:
Ljudi ja sam se depilirao toplim voskom, posle depilacije su mi izasle bubuljice po nogama i ne povlace se vec par meseci i ako sam prestao da se depiliram, koristim razne kreme i losione ali nista ne pomaze one su i dalje tu, jel imate neki predlog?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju