Ostalo > Offtopic

Natty or not ? Adi Gillespie

(1/3) > >>

Hitcamp:
https://www.instagram.com/adi.gillespie/?hl=en

Sta mislite o ovom decku ?
Lik sabija koliko je brutalan, bolju genetiku ne pamtim kada sam video.
Elem zanima me sta mislite natty or not tj prirodan ili ima i malo hemije ?

Decko je manje vise izrezan tokom cele godine. Procesljajte mu malo po slikama posto svako ima drugacije vidjenje izrezanosti .. :)

Cak i sa hemijom da je, opet veliki respect. Nisam video savrsenije telo.

Stevan Čerubdžić:
Njemu posao nalaze da bude tokom cele godine spreman za slikanja itd, pa mora da bude u formi stalno. Natual nije jer imam drugara iz australije koji se bavi fitness modelingom i izgleda slicno kao ovaj momak, i tacno znam koje doze ide i sta ide cele godine. Uglavnom ako hoce da napakuje par kila to radi nekih mesec dana da malo popravi neku partiju ali forma tj bf ostaje netaknut skoro. I momak ozbiljne pare zaradjuje plus uziva u zivotu.
Ali nikad nisu merodavne slike radjene u fotosopu i forma uzivo tako po tome ne vredi procenjivati neciju formu ali ovaj momak sasvim ima pristojan izgled tu nema rasprave

Hitcamp:
Racunao sam mu FFMI i izracuo da je 24,6 uz to recimo da je preko 25 sve koriscenje hemije. Znaci po tome tu je negde.
Pa to, lik je tokom cele godine manje vise takav uz neke manje variacije.

Ima taj dryines tj to da mu se ocrtavaju misici nenormalno. Ne znam dal neko moze da odrzava ispod 10% BF a da mu ne opada masa (da nije u keto dijeti naravno).

Opet svaka cast. Vidim da kardio cepa kao lud, kaci neke snimke.

Obrati paznju na ovaj snimak gde i nije toliko suvopicast :D
https://www.instagram.com/p/BJLhFNAAWoa/?taken-by=adi.gillespie&hl=en

Stevan Čerubdžić:
Ne mozes se po tome voditi po nekim ffmi i slicnim skracenicama. Telo da bi ostalo dugo na tom levelu mora da ima neki boost jer bi gubilo misice.
Ma da, sve te slike koje su obradjivane je napakovano jos dosta i dodato jos mnogo detalja, niko ne izgleda isto kao na tim slikama.

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Racunao sam mu FFMI i izracuo da je 24,6 uz to recimo da je preko 25 sve koriscenje hemije
--- Kraj citata ---

o Boze... :-X

--- Citat ---. Ne znam dal neko moze da odrzava ispod 10% BF a da mu ne opada masa (da nije u keto dijeti naravno).
--- Kraj citata ---

da li ti u opste razumes sta pises Ugljesa ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju