Ostalo > Offtopic
Natty or not ? Adi Gillespie
radovicmiladin86:
--- Citat: Stevan Cerubdzic Avgust 23, 2016, 10:38:51 posle podne ---Ali nikad nisu merodavne slike radjene u fotosopu i forma uzivo tako po tome ne vredi procenjivati neciju formu ali ovaj momak sasvim ima pristojan izgled tu nema rasprave
--- Kraj citata ---
Kada smo se dotakli te teme...u mojoj teretani ima jedan lik iz Bosne i ljudi mi pokazuju slike tela a da facu nisam ni video....reko sta je ovo jbt frapirao se pa reko ne verujem da on trenira dje i ja...brutala telo...naletim na jednu sliku dje mu je faca...jbt pa znam tog lika uzivo nije ni priblizan tome...pa ja sam gorila za njega jbt...od tada slikama neverujem bas...samo oko uzivo sto vidi....
Stevan Čerubdžić:
Takvih primera je milion. Zato nikad "nemaju vremena" da snime trening telefonom ili aparatom. Ali dobro, sta je tu je.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: radovicmiladin86 Avgust 24, 2016, 02:15:20 posle podne ---
--- Citat: Stevan Cerubdzic Avgust 23, 2016, 10:38:51 posle podne ---Ali nikad nisu merodavne slike radjene u fotosopu i forma uzivo tako po tome ne vredi procenjivati neciju formu ali ovaj momak sasvim ima pristojan izgled tu nema rasprave
--- Kraj citata ---
Kada smo se dotakli te teme...u mojoj teretani ima jedan lik iz Bosne i ljudi mi pokazuju slike tela a da facu nisam ni video....reko sta je ovo jbt frapirao se pa reko ne verujem da on trenira dje i ja...brutala telo...naletim na jednu sliku dje mu je faca...jbt pa znam tog lika uzivo nije ni priblizan tome...pa ja sam gorila za njega jbt...od tada slikama neverujem bas...samo oko uzivo sto vidi....
--- Kraj citata ---
u ovaj segment nisam hteo ni da ulazim,ali je vise nego ocigledno sta je sve uradjeno sa slikama sto je i logicno.
Decak je fotomodel i tako treba da izlgeda
A ovo oko necijeg izlgeda...pa daaaaaaa
cek sta ces jos ve da dozivis kada nekoga vidis LIVE i na FB ili sa nekim zastrasjucjim imenom i avatarom nekog derpa
radovicmiladin86:
Jedna(par) devojka mi je sllala slika preko neta...prelepa...boginja...kad smo se sreli frapirao sam se...hteo sam da je tuzim za internet obmanu :o :D ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju