Ostalo > Offtopic
Pitanje oko whey-a
oldschool:
Nisam znao dal da pisem u onu drugu temu, al nema blage veze s tom temom, pa otvorih novu.
Znali koliko grama sabira ona sa whey sto ide (sa proteinom), nzm kako vi kazete na srpski pa mislim da cete skontati.
Posto ne pokazuje gramazu, koliko grama itd i ne znam koliko stavljam haha.
SlobodanS:
--- Citat: oldschool Avgust 27, 2016, 05:27:26 posle podne ---Nisam znao dal da pisem u onu drugu temu, al nema blage veze s tom temom, pa otvorih novu.
Znali koliko grama sabira ona sa whey sto ide (sa proteinom), nzm kako vi kazete na srpski pa mislim da cete skontati.
--- Kraj citata ---
Ako mislis na mericu,uglavnom u whey proteinu ide 25-30gr PRASKA,e sad zavisi koji protein konkretno itd.. :)
Trebalo bi da ti pise na poledjini kutije od whey-a pod "nutrition facts" ?
oldschool:
--- Citat: SlobodanS Avgust 27, 2016, 05:44:48 posle podne ---
--- Citat: oldschool Avgust 27, 2016, 05:27:26 posle podne ---Nisam znao dal da pisem u onu drugu temu, al nema blage veze s tom temom, pa otvorih novu.
--- Kraj citata ---
Ako mislis na mericu,uglavnom u whey proteinu ide 25-30gr PRASKA,e sad zavisi koji protein konkretno itd.. :)
Trebalo bi da ti pise na poledjini kutije od whey-a pod "nutrition facts" ?
--- Kraj citata ---
Merica koliko grama moze saberiti, da izracunam. Moj je 100% Whey protein bez zasladjivaca.
Kostalo me negde 40e.. :D Znaci ako napunim mericu, koliko grama bi bilo? da ne prekoracim gramazu :D
radovicmiladin86:
Pa mora da ti pise na poledjini pakovania.....a i jeces preterati od toga ti nista nece biti :D
oldschool:
--- Citat: radovicmiladin86 Avgust 27, 2016, 05:59:39 posle podne ---Pa mora da ti pise na poledjini pakovania.....a i jeces preterati od toga ti nista nece biti :D
--- Kraj citata ---
Dokazujem doktorici da nije stetan, posle 1 mjesac na kontrolu :D
Da, odkad sam uzeo ovaj Whey, hm poceli su rezultati, naravno ishrana sledi dodatak ishrani. Maslinovo za zdravih masti :D
Kazes da na kutiji pise koliko moze max gramazu u tu mericu grama?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju