Ostalo > Offtopic
Pitanje za licne trenere
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Septembar 21, 2016, 12:12:55 posle podne ---
--- Citat ---Bas to, dolaze do licence a ne znaju sta je hipertrofija
..jebes mi sve ako ti nisi probrkao brzine skorz..
o cemu ja jebeno pricam svo vreme??!?!?
--- Kraj citata ---
nisam, pricamo o istoj stvari , a mozemo u nedogled...
--- Kraj citata ---
jbg..realno...
Stevan Čerubdžić:
Ne bih da se ubacujem ali ova tema je zaista borba sa vetrenjačama. Najbitnija rečenica ovde je ona koju je Peđa napisao, DOK IMA OVACA BICE I ŠIŠANJA, tako da ne može niko ovde da utiče od nas kako ce neko tamo da troši svoj novac. Ko voli nek izvoli, molim lepo.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Stevan Cerubdzic Septembar 21, 2016, 12:30:22 posle podne ---Ne bih da se ubacujem ali ova tema je zaista borba sa vetrenjačama. Najbitnija rečenica ovde je ona koju je Peđa napisao, DOK IMA OVACA BICE I ŠIŠANJA, tako da ne može niko ovde da utiče od nas kako ce neko tamo da troši svoj novac. Ko voli nek izvoli, molim lepo.
--- Kraj citata ---
ma jeste..realno
a i ja budala gde se i petljam..jos realnije..
SlobodanS:
Ja sam nailazio na trenere koji fino izgledaju a jakoo slabo znaju,ali NIKAD nisam naisao na lika koji izgleda ko kurac a zna nesto.. :)
Boris2247:
--- Citat: SlobodanS Septembar 21, 2016, 12:57:22 posle podne ---Ja sam nailazio na trenere koji fino izgledaju a jakoo slabo znaju,ali NIKAD nisam naisao na lika koji izgleda ko kurac a zna nesto.. :)
--- Kraj citata ---
Ne slazem se, ja znam tonu njih koji izgledaju kao krompiri a klijenti su im avioni. Naravno da je potrebno iskusiti na svojoj kozi dijetu i treninge, ali znam mnoge koji su bol u kurcu za ishranu pa samo treniraju i jedu u meku
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju