Ostalo > Offtopic
Kako da rasporedim BCAA?
brzinaa:
Ovako, planiram da kupim aminokiseline. Treniram 5 puta nedeljno, i celo telo sam raspodelio u tih 5 dana. Zanima me sta vi mislite, koliko puta dnevno da uzimam bcaa? I je l bolje u prahu ili u tabletama? I isto jedno ali glupo pitanje, je l moze i dalje da se jede banana pre i posle treninga ako tad uzmem bcaa?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: brzinaa Oktobar 25, 2016, 11:24:55 pre podne ---Ovako, planiram da kupim aminokiseline. Treniram 5 puta nedeljno, i celo telo sam raspodelio u tih 5 dana. Zanima me sta vi mislite, koliko puta dnevno da uzimam bcaa? I je l bolje u prahu ili u tabletama? I isto jedno ali glupo pitanje, je l moze i dalje da se jede banana pre i posle treninga ako tad uzmem bcaa?
--- Kraj citata ---
Banana pre treninga ili posle ne igra nikakvu ulogu,tako da ono.
sto se tice BCAA
svakako da je najpovljnija opcija PRAH za razliku od caps iz razloga sto se u kaps obicno nalazi 1 caps = 1 gr,a kada se uzme u obzir nacin doziranja,onda naravno caps su poptuno neisplative
Inace
doziranje prema nacinu treninga,ishrani i ostalom bi trebalo da ti se kaze tj da ti kazu ,tamo gde kupujes,jer je to logika stvari,kao i obaveza sto poslovna sto moralana
Inace kao preporuka za BCAA svakako ;)
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/v2/bcaa/80-the-bcaa-1000-gr.html
Inace
sitajuci tvoje postove do nedavno,ne vidim razloga za ovakvu naglu promenu ili ti je neko napricao kako su BCAA tj AMINO KISELINE cudotvorne kada je u pitanju i masa i defincija..?
brzinaa:
Pa posto treniram 5x nedeljno, a idem i u skolu, pa se desi da budem neodmoran nekad, pa sam zbog toga mislio da ubacim bcaa :)
brzinaa:
a zivim u inostranstvu, pa pare stvarno nisu bas neki problem :), da izvinete
Pedja_Petrovic:
--- Citat: brzinaa Oktobar 26, 2016, 12:21:16 pre podne ---Pa posto treniram 5x nedeljno, a idem i u skolu, pa se desi da budem neodmoran nekad, pa sam zbog toga mislio da ubacim bcaa :)
--- Kraj citata ---
pa bcca svakako da mozes da ubacis,ali da ce da ti pomogne oko toga sto nisi top za trening posle skole-i nece bas na zalost
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju